blogginlägg

Vet ni? Jag har sett världens snyggaste kille idag, det är status det :D HAHA! Nu packar vi.. Fan! Vill inte åka härifrån, vill inte hem till halmstad. Vill hem till vännerna men inte till vår lilla stad.. Aja, det blir bra det med :) Hihi! PUSS


nu: staden

DÅLIGT VÄDER IDAG! :( Haha, eller mulet men inte regnigt så vi är pepp för staden nu. Mimmi ska bara torka sen blir det staden och kolla lite affärer, ska typ bli dåligt imrn med så då kanske vi ska till chania och shoppa innan flyget går :D Mihi, älska shopping! Vi hörs kanske ikv. PUSS!

bild



Osminkade bilder på oss bara för att :D Nu ska vi ut och äta och kolla lite affärer. Puss på det!


kreta

Nuuuu sitter jag och mimmi och har kul på rummet. Vart och ätit innan och staden är här är sjukt mysig faktiskt :) Mimmi sitter nu på min msn och snackar med mina kompisar och har lite kul och liite damp på en viss person xD nämner inga namn haha. Imorgon ska vi dra till en fin strand om det är fint väder vilket vi håller tummarna för (y) Vi hörs imorgon för nu ska vi kolla film snart. PUSS!

sitter på villa marise hotell

Sitter på det andra hotellet nu och det är sjukt fint och mysigt. Har vart växlande molningt idag. Just nu är fint så nu ska vi ute lite och sola hehe :D Men nu gick den imoln igen haha. Så sitter la kvar här lite till. Ska iaf snart gå til staden och gå och kolla :) Hoppas det är skitbra hemma och att ni längtar efter oss ;) haha. PUSS PÅ ER!


message from crete

TJAA!
Hoppas allt är bra i sverige. I kreta är det iaf sjuktbra! I söndags var det ösregn, rann floder genom hela staden haha. Igår var det sådär så då blev det shopping och idag var det fint så badade och solade lite och sen vid halv 2 tog vi bilen till en medeltidsby där vi sitter nu hehe. Mycket mys och imorgon bär det av till ett annat hotell i någon annan stad x) känner att man har bra koll haha. Nu ska vi kolla film. Ha det bäst nu i sverige! =)


högskoleprov


Måste bara önska brorsan lycka till för idag ska han göra sitt högskoleprov. Förhörde han igår och kan ju säga att man inte längtar till det! Hoppas det går finnemang =)


ha det bäst


Om 20 bär det av. MUMS på det!
Ha det bäst här hemma =) PUSS♥


bild


Hittade en action bild från canada. Saknar! ♥


shalala

Kolla idol med jonte, köpa godis på preem, hem och kolla idol igen, ringa mimmi som var med markus (så jäkla kul att snacka med dem i tel, så sjuka haha), packa och nu idol igen.
Känns som man har glömt något men som pappa säger, det gör det ju alltid.. Nu är det duschen och sen imorgon bär det av. Niklas åkte ut och mamma typ dog nu HAHA.


rethymno som jag och mimmi ska bo i 3 dagar ensamma (a) haha.


uddis



HAHAHA! Rolig konversation med lukas på msn, hmm.. Han är udda men det gillar vi :D


Hon är frisk!!!!


Idag var sötnosen tillbaka i skolan och jag vet inte hur många kramar hon fick av mig idag, har saknat henne!
Glad att du är frisk igen amalia! ♥


zac efron



Har den här snyggingen som bakgrund så min lärare frågade igår när jag höll på med min mobil om det var min pojkvän xD HAHA. Tyckte jag var sjukt kul. Jag svarade med att "nej, men hade gärna hoppats på det!"
Och det hade jag gärna hoppats på. Det är ju bra att ha drömmar, erkänn? ;)


datasladden putts väck

Hittar inte min sladd till datorn, har massa bilder som vill in på bloggen men hela huset är upp och ner nu så det är inte så lätt x) Men hittar nog den snart hoppas jag. Nu är det idol. Och det gillar vi =)


Mimmi har gjort denna. Åh, vad jag älskar mina pinglor!

ps: det är inte min utväxt ni ser där, det är skuggor så alla vet (a) HAHA.


kreeeeeta imorgon

Oooj, vad kass man kan vara på att uppdatera men det har bara vart plugg och sen hem och pluggat mera varje dag. Skittråkigt! Men vet ni? Imorgon drar jag och mimmi till KRETA och det ska bli så jäkla kul och skönt. Känner att det är perfekt tajming för det. Åååååh, fan va skönt! Men har inte packat än, man bara LYCKAT! Haha! Men det gör jag snart. Ska vara dåligt väder hela veckan typ men skitsamma, vi ska ha så grymt kul ändå =)




brunt hår

Vill verkligen göra något nytt med mitt hår, bara någon förändring med det hela. Så nu har jag nästan bestämt mig - ska färga brunt =)


Typ den färgen. Mihi!


helgen i åhus

Har inte kunnat blogga i helgen för har varit hos julia i åhus. Det var verkligenen lyckad helg måste jag säga, hade skitkul! Åkte i fredags och när jag kom upp så åkte vi på en fest. Lördag - vakna, fika på ica, kolla handboll, träffa tobbe och adam och sen fest. På söndagen åkte jag hem och sen på kvällenvar jag med mattias och lukas. =) ♥
Kommer bilder sen!

nu: duscha

Känner mig väldigt social just nu. Snackar på msn med massa folk och messar med folk med, mindre social är jag väl hemma nu haha. Men så får det bli ibland!
Sitter framför brsaan med datorn och ska snart gå och duscha hade jag tänkt =) Sov gott ♥


Mina pinglor!


spanskaskit




Väntar på att pappa ska komma hem så vi kan plugga lite spanska. Kan inget verkligen och känner att ett IG är påväg ner i fickan men skitsamma, livet är kul! :D


light





Är det bara jag som tycker att ljus är det bästa sättet att få upp en mysig stämning på? Åh, bara jag ser ett ljus eller luktar doften tänker jag på julen. Så mysigt!


Teater

Vi har gjort stillbilder på vår teater lektion. Kan ni gissa vad alla ska vara för något? =)


Supermarket.


Fiskning.


Rock konsert.


Killen alla vill ha.


Begravning.


Toalett besök.


chris min vän



Den här tjejen heter Kristina!
Vet ni vad jag säger? Katarina och carina.. HAHA! Vafan? Så nu har kallar jag henne Chris ist, smart va? :D


amalia



Den här flickan har varit sjuk allt för länge nu och du måste komma till skolan snart sötnos!
I miss you och krya på dig nu ♥


bilder från fredags

Försöker ladda upp lite bilder men bloggen typ hackar? jätte trögt att ladda upp bilder. Tänkte ladda upp bilderna från i fredags men det går säkert snart =)


Ett smakprov på mina girls.


kallt

Kallt imorse så fick bli både mössa och jacka =) Mysigt!




challeballebus

Vi orkar inte plugga :D


plugg hos challe

Sitter nu hos challe och har ätit mellis. Vi har pluggat lite spanska och ska fortsätta nu hade vi tänkt men fattar typ inte så mkt men det blir super tycker jag =) Nu måste jag gå och sen ikväll blir det lite mer plugg men bloggar med ikväll! PUSS ♥


Vi är coola (H)


läxor

Hehe, inte börjat plugga än (a) Har haft något att skylla på hela tiden men nu har jag tyvärr inte det så nu ska jag sätta mig med boken i knät och spela coldplay låtar på hög volym. PUSS ♥


angelica och plugg

Måste sätta igång med plugget nuuuu. Åh, att spanska kan förstöra så mycket! Sen ikväll kanske jag ska vara med angelica, hoppas jag hinner det och det vill jag!! =)


min angel ♥


ullared

Hittade den här bilden på kameran. Glömt den men det här är vad det jag köpte på ullared iaf =)


mimmi och annie

Igår var det en hellyckad kväll. Massa trams, bada i poolen, allsång, tjejsnack, äta pizza från saras hemtrakter (kärleken) och massa mer. Mysfaktorn var hög och det här måstes göra om! ♥

 












borta

Här låg ett asroligt inlägg men tyvärr fick jag inte ha kvar det för mimmi. Garv!
Och sen visste jag inte hur man tog bort inlägget så får skriva det här ist x)


fame

Nu tänkte jag sätta på en film och sova lite så man blir lite pigg ikväll. Skulle vilja se den nya filmen fame. Har hört så mycket bra om den :)


händelsefull förmiddag

Mimmi och jag hade fel med bussarna så vi fick vänta 40 min, flum och sovning (mimmi) på bussen, in i skolan och kolla dans och sen spela teater i en timme. Nu är man hemma igen och äter potatis på pinne hehe. =)

















Lite bilder från förmiddagen. Ska ta lite bilder ikväll med. =)


sannarp med dans och teater

Nu sticker jag. Ska ta bussen vid halv 12 med challe och mimmi och kolla på när tjejerna dansar och sen så ska vi typ lära ut teater? Eller jag hänger inte med, bara följer med strömmen x) hehe. Sen ikväll blir det mina favoriter. Ååh, vad jag saknat stunderna vi tre har tillsammans. Kan inte bli misslckat =) ♥


Lägger in en bild jag hittade på facebook. Jag saknar friidrotten!


misslyckad kväll

Sitter hos mattias nu. Blev väldigt misslyckat ikväll kan jag säga. Hos hanna blev det lyckat, där hade vi väldigt kul med både skratt och prat i massor. Sen när vi skulle in till stan så hände lite olika saker som fixades sen och blev bra sen gick vi bort till galejan så hade dem sålt 700 biljetter men bara 200 kom in man bara: LYCKAT!! Hahaha, men sånt är kul ibland. Så träffade lite olika folk där vilket var kul =)
Så nu sitter jag hos mattias med challe, mimmi, lukas, felix, mattias och markus. Trevligt trevligt!
HADETBRA ♥

fredagkväll

Nu ska jag börja plocka ihop mina grejer lite och fixa mig lite innan vi drar till hanna. Där kommer några tjejer och killar från klassen vara och sen några kompisar till hanna med. Sen drar vi halv 10 tillsammans till galejan. Kommer bli lyckat känner jag =)
Ha en fin kväll! ♥

oj...


... vad man kan vara uttråkad.


4 random pics

Kollade på lite gamla bilder medan internet dampade. Så kom jag fram till att när jag var ute och fotade med mimmi, markus och lukas att det fanns någon udda bild på oss alla haha.









HAHAHA! Det var kul. =)


teater

Teater är så jävla kul. Och läraren är så stört skön, han kallar oss retards och sär klass och massa. Heeelt klockren!








lite bilder från dagens lektion =)


fredag

Är hemma nu, skippade de två sista lektionerna för mår inte så bra men ska knarka treo nu så jag blir frisk till ikväll. Tänker absolut inte missa det! :D Får inte, går inte.
Det var studenttävlingar idag som var sjukt kul att kolla på. Alla sprang runt och gjorde olika saker, challe fick t.ex. visa sina bb trosor och massa haha. Och sen kom typ världens snyggaste kille fram til oss och frågade om han fick ta våra skor, och vem säger nej till det? ;)
Ska bli sjukt kul ikväll. Vi ska ses hos hanna senare ikväll sen pker vi dit tillsammans. Najs =)


HAHA! Mina heta byxor. Tur att man kan dra en tröja över hur det ser ut egentligen ;D


bilder

När jag kom hem låg min sladd till telefonen där. Den som jag letat efter så mycket så nu kan jag lägga in lite bilder från dem senaste dagarna/veckorn =) så nu kommer många.










































































Och den sista bilden är från idag. Liiite skillnad va? haha! =)


andra världskriget

Ska hoppa i duschen nu och sen pömsa. Har suttit på msn lite och snackat med folk och satt t.ex. och snackade med oksa om andra världskriget. Asså shit vad det är intressant och vill verkligen åka någon dag till autswitch (stavning?) innan jag dör. Skulle vart så intressant att se det =) Men nu måste jag dra, sov gott ♥

 

 


nya fönster

 


Nu har vi fått våra fönster hihi. Vi ska ha vita stora fönster över hela den väggen som jag visar där =) Kommer bli mycket ljusare och så. Riktigt najs! Hihi.


hjärta



Mina ögon kan tindra
Mina läppar kan le
Men sorgen i hjärtat
Kan ingen se


thats life



Idag var det en normal dag. Som vanligt då. Vill ha lite action, sånt som är så kul! Bara samma varje dag vilket är så boooring. Somnade i soffan och sov i 2 timmar med. Tråkigt? Ja! Men aja, nu ska jag plugga samhäll och lite så! Ha det =)


M&M


Finaste paret har varit tillsammans i ett halvår nu. GRATTIS mina små pluttar =) ♥


club magic

I helgen blir det girlsen på galejan. Då är det nämligen cluv magic vilket ska bli redigt kul! Längtar så mycket till helgen då allt plugg är över =)

Lite bilder från förra gången på galejan. Då var det club exp:


lisafisa - hoppas du har det bra uppe i växjö! =)


myyyy benny.


oförberett foto som ni ser x)




Håller tummarna för att det ska blir lika lyckat denna gången (y)


de tre stjärnotörerna



I helgen blir det vi tre.
brutto + legolasse + skallepär - helt klart lyckat ♥


mea och lukas

Sticker till mea och lukas nu, lite action i vardagen haha. PUSS på det ♥


mea och lukas

Sticker till mea och lukas nu, lite action i vardagen haha. PUSS på det ♥


looove

Skola idag, 2 håltimmar och på den sista satt jag, elin och challe och snackade om boys boys. Sjukt kul måste jag nämna! =) Sen hem efter skolan och typ.. PLUGGA! ååh, så jäkla tråkigt så nu måste jag tacka för mig och gå. Bajspådet! ♥

storm?


Det blåser storm ute och regnar, usch vilket väder men okej.. Det är mysigt med (a) Men jag hade inte sagt nej till malta igen. Men snart blir det grekland vilket jag ser fram emot mycket mycket mycket! ♥


älskar dig!

Asså cissi, du är bäst! Blev helt tårögd när jag läste det du hade skrivit till mig i bloggen, aldrig har någon sagt så fina ord till mig. Gumman, är jätteglad för att jag fått lära känna dig med och går i samma klass nu och jag hoppas vi kommer vara tillsammans mycket åren framöver. Ååååh, du är bäst! ♥


smile

HAHAHAHA!


bilder från udevalla trippen.

nööördar!

 

 

utsikten.

 

jag och jenny sover x)

 

 

annie sötnos sover =)

 

 

aaw, haha!

 

hörström sover. :)

 

älsklings jenny!

 

 

 

 


monsterälskare

Jag tror någon gillar moster här.. Haha! Fast samlingen är faktiskt sjukt mycket större nu. 1600 har han lagt på det fast vissa har ju hjälp till. Onödiga pengar xD haha


hej

Sitter nu hos mattias och väntar på att han ska äta klart. Lukas ska också komma när han har ätit. Han hämtade mig med bilen, fatta konstigt det kändes när han körde och se han framför ratten men det var kul. Men nu kom han så nu ska jag vara social. Byebye =) ♥

drar till gullbrandstorp

Nu blir det mat, min mage kurrar sönder haha! Sen ska jag nog dra till mattias där lukas också är. Vi ska kolla körslaget :D haha. Töntar, i know. HA DET BRA! ♥


nathalie arman


oj tjena, vad jag saknar denna bruden! ♥


5 gänget

Träffade jonas två gånger på stan i torsdags och då kom ihåg att jag trodde att det skulle bli 5 gänget i somras. Jag, mimmi, markus, annie och jonas och det var det ett tag men sen rann det ut i sanden. Tycker vi får ha den där födelsedagsmiddagen snart där vi skulle fira er 4 som fyllde år i somras :D Kanske inte blir poolparty som vi trodde det skulle bli men kanske en myskväll? =)


tråk hemma

Asså jag vill hitta på något riktigt sjukt idag men jag vet inte om  jag orkar haha. Nu kom mamma och frågade om jag inte bara ville ha en liten myskväll men mamma och pappa för jag är aldrig hemma på helgerna. Det kanske blir det andra förslaget ändå, men tråkigt (a)


HAHAHA. fick den här bilden  av challe nyss. Hon skulle visa sina morgontofflor. Så jäkla skön! =)


lördag

Igår var vi hemma hos challe med massa folk. Det var jag, challe, mimmi, sara, lukas, mattias, amalia, hanna och markus. Vi sjöng singstar, kollade mamma mia, jag och sara yrade runt i stenhuggeriet och träffade max, åt massa gottis, kollade idol och snackade massa. Riktigt mysig kväll =)


sova

Sitter och pluggar på spanskan. Fattar inget, jonte försöker hjälpa mig men jag bara grymtar och hoppas på att den ska bli gjord av sig själv. Kan inte bara spanska försvinna? det förstör hela veckan seriöst.
Usch, sova nu! ♥


Drömmer mig bort till uddevallas skärgård ist =) mkt bättre!


ullared för ett år sedan

Var ju på ullared förra året med kajsa och angel. Måste göras om tycker jag allt! ♥










chinos - klart!

Vi hittade chiiiinos. Gött! haha. Vi gick första lite i stan, jag challe, mattias och lukas och sen till sist hittade vi ett par på mq. Redigt najsiga! =) Mattias köpte en tröja med och vi andra hittade nada. Sen lämnade challe oss och vi gick runt lite mer på stan. Gick bl.a till åhlens och provade asfula mössor HAHA. Sen blev det bussen hem och lägga sig i poolen. Skön dag! =)


Söta flickorna igår.


torsdag

Sitter nu hos challe. Åkte hit efter skolan med mimmi och henne för att vänta på att lukas ska sluta. Runt 4 åker vi in och sen blir det väl shoppning. Nu ska jag vara social och mimmi klagar hela tiden på mitt bloggande x) haha.
HAAAJ!

RSS 2.0