idol

Kääärlek vid första ögonkasstet helt klart ;) Blev typ kär i han idag, så himla snygg och så skön med zlatan imiteringen (?)!


chinos jakt

Imorgon blir det stan med challe, lukas och mimmi tror jag. Ska köpa chinos till lulle, alltså dem snyggste byxorna på en kille, enligt oss iaf. Haha. Så efter i skolan blir det på jakt efter ett par sånna. =) Men nu ska jag duscha, mitt hår är fett som ett smörpaket om ni ville veta. PUSS ♥

videoklipp


HAHA. I två dagar har vi hållt på såhär, så himla kul. Och vi tröttnar aldrig heller. Vår mattelärare typ dödar oss med hans blick, scary!
Och ja, jag vet att mitt skratt låter fördjävligt men jag och amalia ska gå en kurs i det har vi bestämt. :D


dagen

Idag var vi då på ullared. Vi åkte efter en vanlig dag i skolan till norra station där vi tog bussen till gekås. Där shoppade vi loss, eller lite iaf :) Det var riktigt kul och sen vid typ 6? tog jag, amalia, mimmi, natha och cissi bussen hem och dem andra var inte klara så dem tog nästa. Najs!


I skolan =)




tha gang!














ullared imorgon.


Imorgon blir det ullared med några vänner. Åker direkt efter skolan och är borta hela dagen. Bussen går typ vid 2 tror jag det var och det ska blir grymt. Ska nog inte köpa så mycket men man vill ju inte missa att åka dit så jag och mimmi sa att vi kan sätta oss på burger king och tjocka oss när dem andra shoppar x) haha.


bilder






HAHA. Här dricker mimmi vatten i rännan. Skulle leta efter cola men slutade med mjölk och vatten (y)


mimmi

Nu ska vi gå och bada. So long ♥


TJAA!

Nu har mimmi kommit och vi sitter och "har allmänt trevligt" ;). Har just ätit nudlar och håller nu på att kolla på kvarteret skatan på youtube. Vi har suttit och härmat dem hela dagen och blev så sugna så på fredag så ska vi alla hem till challe och då ska vi ta med oss dem filmerna. Haha! Så klockrena!


Det här är en av dem roligaste klippen. Måste ses! =)


Nu: sängen

Nu blir det sova för mig. Tänk att humör kan vända så snabbt men nu blir det äntligen sängen. Längtat efter den hela dagen haha. =)
Sov gott alla goa ♥


markus och mimmi



Mimmi: le nu fint markus!
*Markus ler*
Mimmi: nej men inte så!!

HAHAHA. Mimmi, du är så skön! ♥


mysig stund i poolen

Badade i 2 timmar. Kroppen var som ett russin när vi kom upp. Det blir tjejsnack i massor och massa annat. Riktigt mysigt. ♥

 










hahaha, kolla sara xD


pooldags

Sitter i mitt ute rum med challe och sara. Efter skolan var jag och sara hemma hos henne och hämtade badkläder sen åkte vi hem hit med challe. Nu kom amalia och skärmde oss och challe kissa typ på sig haha. Sjukt! =) Nu ska vi bada pool och sen ikväll kommer bilder tror jag om vi tar haha. ♥


kvällsdopp

Nu har jag badat i mer än en timma. Var så skönt men lite läskigt så messade medlite folk (a) Sitter och väntar på att jonte ska duscha klart så man kan hoppa in och sen blir det sova!
godnatt ♥

 






Man får snygga händer ;) haha.


top shop


Haha, udda men ändå söt mössa från top shop. Man vill väl sticka ut lite? =)


söndag

Igårnatt så låg vi och snackade till kanske halv 5, amalia somnade lite innan mig och challe. När vi var nära på att somna så frågade amalia i sömnen "har du fött ett barn?" och då tror jag challe var lite borta så hon svarade med ett "aaah!" HAHA. Idag har jag bara slappat, slappat och åter slappat. Skulle till sara egentligen men mår inte alls bra så nja, får bli någon annan dag =)

Är också väldigt glad för en speciell väns skull! ♥


klockren bild från i fredags.


sleeptime

Sitter hos challe nu med amalia. Har haft en mysig kväll med dem 2, annie, mea, hanna och lukas. Mycket skratt och prat. Så sjukt kul! Vi har damp tillsammans, så jäkla sköna mina vänner är. Kollade nyss på en skräckis som var typ konstig? Challe sov och jag och amalia låg och dampa på golvet. Haha! Ska nog snart gå och lägga och i sängarna och snacka tjejsnack. Mys! ♥


töntmaraton

Igår så lekte jag och annie töntar med meas syrras glasögon. Sjukt kul var det. Här kommer resultatet:


annie haha =)


Och jag.


fyra veckor



fyra veckor baby, då drar vi ♥


bilder från meas kamera












slappp

TJA!

Ligger och slappar lite i sängen. Ikväll vet jag inte vad som händer. Skulle va med challe och lukas. Men sen skicka challe något om någon fest i stan. Haha, så fattar nada just nu. Känner inte så jätte mycket för fest nu men det kanske kommer. =) Nu blir det duschen.



PUSS ♥


bilder



















Sen när killarna våldgästade oss.












Får avsluta med den här klockrena bilden! =)

Mer bilder kommer sen från meas kamera. Ska skcika till varandra! ♥


hemma

Nu är jag hemma från mea. Skulle egentligen bli tjejmiddag men det blev inte riktigt som vi har tänkt oss tror jag haha. Men det var väldigt mys och kul! Imorgon blir det nog lukas och challe tror jag? Och på söndag sara så hela helgen är uppbokad nu haha. Gött! =) Bilder från dagen kommer imrn, sladden ligger i uterummet och vågar inte gå dit nu (a)
Blir nog film nu och msn lite. godnatt på alla ♥


HAHA! Från förra grejsimojsen.


Nu drar jag snart

Nu har jag och jonte precis ätit. Ska snart göra mig iording lite för klockan 7 blir det till mea. Inte långt att åka för en gångs skull x) haha. Tänkte lägga in ett videoklipp sen på jenny från uddevalla. Så sjukt kul och sen fanns det ett till som är lite längre som är nog en av dem roligaste klippen jag sett. Jag låg och grät av skratt. HAHA! Men får inte lägga ut det. Och sen finns ett videoklipp också på annie som är sjukt kul men får jag inte lägga ut :/


Kameran hänger med ikväll så blir bilder imrn på bloggen =)


party party

Idag blir det 9B - saknat oss!


Från förra gången vi alla träffades. Hela 9b. Idag blir det bara en liten del av det. Slutet av sommarlovet. Riktigt lyckat ♥


fredag

Idag har det varit en rätt ovanlig dag i skolan. 1 prov och ett läxförhör, slutade tidigare med. Så det är gött nu när det är avklarat =) Sen när vi slutade åkte jag, challe och elin till bibblan för att det fanns tydligen gratis kex och läsk för dem hade någon grej för alla som ska välja gymnasium nu. Det var skitkul frö dem gick fram til oss och frågade:
Någon som föreläste: vad vill ni gå då? vad är ni inne mest på?
elin: (alla garv) hmm.. kanske samhäll.. lerdarskap kanske?
N s f: ja och vilken skola?
jag: (kunde inte hålla oss för skratt igen) ehm.. sannarp kanske?

Sen stack vi in till stan och sen med bussen hem. :) GÖTT!



bring it on


Kan inte sova så kollar på lite film. Så mycket tankar som virvlar runt i huvudet just nu. Msn:ar med lite folk på msn med. =)
Men godnatt ♥


tråkigt bilder när man pluggar


Pappa hjälper med engelskan.


Amalia har skrivit massa på min arm haha. Bulle, blondie och snuttan. Lia är så söt =)


Mamma ville att sin dotter skulle bli ännu tjockare så hon köpte hem godis. Man kan ju inte motstå (a) hehe


fix you


Vill tillbaka till sthlm med snyggingen.
Åh!


plugg

Plugg, plugg, plugg är det som gäller nu. Bloggar när jag är klar =)


släner in en gammal bild.


torsdag


Lukas: haha, man ser inte att jag bryter benet på bilden!
HAHAHA! såå klockrent.

Nu är jag uppe och om en timme hämtar mimmi mig så blir det skola. På håltimman blir det fika med vännerna i stan och sen ikväll blir det plugg i massor. Engelska prov imorgon och jag kan inte alls allt. Dumma julia. =)


bus med vännerna

När lukas kom så satt vi lite vid datorn sen gick vi ut och fotade lite. Blev inte så mkt plugg men när han förhörde mig så kunde jag faktiskt lite (a) haha. Får plugga mer nu. Efter gick vi till lekplatsen dit mimmi och markus komlite senare. Mucho najs! =)


lite plugg blev de haha.





















AW!








luuukas



Snart kommer lukas hit. Han ska hjälpa mig med engelskan haha. Sen vet jag inte mer vad som händer men det kommer vi allt på. =) Nu blir det mat och mtv sålänge. Najs det med!


fotovägg


En foto vägg. Kommer upp mer foton snart!


onsdag

Hemma från skolan idag. Lätt dag måste jag säga, bara tre lektioner =) gött!
Var lite lost imorse kan jag säga. Försov mig så sprang runt och skrek i huset att jag bara hade 10 min på mig haha. När jag hade hoppat på bussen så var inte mimmi där och då kom jag på att vi skulle ta nästa buss idag. Så jäkla störigt x) Så messade sara att hon skulle möta mig i skolan tidigare för annars känner man sig så mobbad så det gjorde hon, snäll som hon är ♥


Mitt schema. Gött på onsdag, ett helvete på fredag haha. Men man får vara positiv :)


livet leker

Nu ska julia sova och jag är glad. Allt går bra nu. Imorgon är första matchen på ett år av skador och det ska bli så himla kul. Min kondition är ju kanske inte den bästa men oj så kul det är att spela. Och måste säga att jag älskar mina vänner så mkt. Kärlek till dom alltså!Hoppas alla mår lika bra som jag gör nu för det är en skön känsla ♥


9b - tjejmiddag snart? miss you guys!


krille

Tycker krille är mycket snyggare när han bara har duschat än när han fixar det så mkt som han gör! Håller ni inte med? Mycket snyggare naturligt enligt mig =)


höstbilder














fjällräven

Mamma och pappa köpte fjällräven i kina när vi var där och jag köpte en canada goose. Pappa tjatade på mig att jag skulle köpa en fjällis men jag ville inte ha en sån och fatta jag ångrar mig. Dem är så sjukt varma och fina. Har börjat låna mammas men den är lite för stor hittills men växer snart i den :)




plattången


pappi plattar mitt hår haha.


sen var det dags för mig att platta hans..

HAHA, oj vad det kan bli fel ibland! ;D


bilder från lördag.



































bredd

Gjorde nyss ett misslyckat försök på att öka bredden på bloggen men den såg inte så bra ut efter haha. Får fråga någon annan som vet något om dem kan hjälpa hehe. Nu måste jag plugga. Puss sålänge ♥


Bild från gårdagen - goa brudar och grabbar!


gästblogg

Cha Cha bloggen!
Maxibooi här ;)
Nu ärr jag hemkommen från värsta festen med as mkt folk!

Är för full för att kunan skriva så
puss och sliik

träning

Nu ska jag komma igång med träningen på allvar igen så imrn, tisdag och onsdag är det träning som gäller. Sen kommer det mer träning men inget planerat än =) Imorgon blir det mimmi och markus på tk, tisdag blir det ? på tk. Får fråga någon hehe. Och på onsdag blir det att börja fotbollen. Så himla kul! Åh, vad härligt!


Min mage SKA bli såhär har jag bestämt mig för haha. Good luck säger jag xD


börja blogga igen =)

Ska börja blogga sen ikväll igen tror jag men hinner inte nu för nu är det plugg som gäller. Vaknade klockan 1 och sen började jag med historian på direkten. Nu är den klar och ska börja med engelskan nu.
Vet ni? Jag mår så jäkla bra just nu. Är lycklig rakt igenom. Allt är verkligen på topp. Träffat så många nya underbara vänner men håller fortfarande kontakt med mina vänner från min förra klass som är heeelt underbara dem med. Shit säger jag bara. Hoppas alla trivs lika bra som jag gör på gymnasiet. Puss på det ♥

bloggtorka

Bloggtorka som ni märkt. Har inte lust att skriva nu för har inget roligt att skriva just nu. Kommer säkert in i det snart igen men tänkte bara säga det :)
Ha det bra sålänge finingar ♥


:@

Min pappa är känd balnd mina kompisar att krympa mina kläder i tvätten. Och vet ni vad han har gjort nu? Torktumlat mina nya favorit jeans i tvätten så dem är för korta!!!




u n d e r b a r t

På dagen igår var jag och träffade min efterlängtade jenny. Vi åt på hello och kollade dansuppvisning. Det var jennys kompis cathis som dansade och det var sjukt kul att kolla på faktiskt. Till och med jag som suger på att dansa blev riktigt sugen på att kunna dansa. =)


så himla söt!








sen blev det lite bugg på österskans med.

älska jenny


gårkväll

Igår på kvällen blev det tjejkväll hos amalia. Det ar jag, amalia, malin, natha, cicci och sara. Det var sjukt kul. Vi kollade eva och adam, gjorde "jag har aldrig" där fick reda på jäkligt roliga grejer om en viss person haha, åt pizza, snackade och pillade hår. Riktigt mysigt och en perfekt tjejmiddag. Klockan 1? gick tjejerna hem men jag sov hos amalia. Låg och snackade till klockan 3 något =)


BÖGHÖÖÖG


pluttarna ♥




HAHAHA. här trillade alla.


förlåt, ingen bild men kommer imorgon

Kommer med ett snabbt inlägg bara för är skittrött och måste sova hehe. Efter skolan idag åkte jag hem och då kom lukas och hälsade på. Vi åt lite ägg och kollade lite på top model. Efter att han gått hem blev det att göra sig iordning för partaj. Klockan 7 var vi hos hanna partyfixade allihopa och åt lite tacos. Efter maten blev det att ta bussen till festen. Det var lite tråkigt i början för man kände inte så mycket folk men det blev mycket bättre sen. På slutet var det riktitgt kul iaf. Det tycker jag =).
Imorgon blir det tjejkväll igen med tjejerna tror jag. Sara fick det som idé så vi får se vad det blir av det. Sen skulle några killar med vara med så det blir väl inte någon tjejkväll. Haha. Aja, skitsamma. Nu ska jag sova.
Hoppas ni har haft det en fin dag och kväll ♥

ut sen sova

Ska dra ut och träffa mattias och lukas nu och imorgon blir det tjejerna i klassen som ska träffas! Så jäkla kul. Har liksom inte träffas jämte skolan så det ser jag fram emot :) sen ska vi på en fest i söndrum. Mycket najs. Efter har varit ute lite så ska jag nog gå och lägga mig och läsa den nya veckorevyn och sen sova. Hinner inte blogga imrn (tror jag) så det är därför jag skriver nu. BYEBYE ♥

Bildspel på jenny

När jag och jenny åkte bil upp till uddevalla gick jag lös med kameran kan man säga. Hehe.










Haha, så skön bild!



V A C K R A   J E N N Y


sött

Erkänn en gullig bild? Tagen i paris, den romantiska staden :)


header

Jag har lust att byta header nu för har haft den här väldigt länge, fast den här skitfin verkligen. Har fått många komentarer om att den är väldigt fin och det är såklart headermästaren jenny som har gjort den, jx2.blogg.se. Tack sötnos ♥ hihi. Om någon har lust att göra en header till mig ( jag suger på det haha ) så är det bara att komma och fråga (a) Skulle vart väldigt tacksam. Vill ha en väldigt enkel hade jag tänkt nu :)

pussis ♥


FYFAN VA VI ÄR BRA!!!!!!!!!

FÖR VI SKA ÅKA TILL KRETA, FÖR VI SKA ÅKA TILL KRETA, FÖR VI SKA ÅKA TILL KREEEEETAAA.
FYFAN VAD VI ÄR BRA!!!!


På höstlovet drar jag, mimmi och mina föräldrar på en resa som leder till GREKLAND. Känner på mig att det kommer bli världens resa, lätt :D Så jäkla kul och är taggad till tusen!!
ääääälska mimms ♥


SKÄMTBILDER!!

Hade inget att göra när jag kom hem så då provade jag att sminka mig som en fjortis haha. Sånt är kul det med. Men sånt svart runt ögonen som jag tog har väl inte dem? Blev väl lite blandningar haha. =)
Vad passar jag som bäst tycker ni?



dagens


tisdag

Hur har dagen varit för er? :) Min har varit bra tycker jag men har inte känt mig på humör, vet inte varför. Hoppas inte jag gjorde dagen sur för någon kompis bara haha. Vi gick inte så länge i skolan men bara tråkiga lektioner så.. Men det gick bra! Nu ska jag hoppa in i duschen eller ut och springa? hmm.. får se :)






Mitt fina mästerverk:)


kände att jag ritade väldigt fint på saras arm hihi.


RSS 2.0