HEJ :)

vaknade 12 idag men gick upp klockan 20 i 1 typ för mimmi är en liten sömntrut haha. sen blev det frukost och sen cyklade vi till mig för att vi skulle släppa ut min katt, nu är vi lite slut efter att ha dansat till pappas skivor, dom är skitroliga haha ;D vi har ingen god mat i kylen så nu ska vi ta moppen till preem och köpa lite gottis sen  ikv blir det nog pizza med annie och marcus också kanske, det ska bli mys. melodifestivalen ska också kollas på, har inte settt något av programmen än x)

aja nu ska vi gå. hörs sen :)


hhhhhejdå!

lets dance

har kollat på lets dance nu, tkt han morgan och laila var bäst och det tkt mimmi med typ. det var en sjukt rolig sak som dom sa också, laila hade på sig en rock klänning där det stod kizz,
david: vilken fin kizz klänning du har laila!
laila: jag syfftade då på bandet men jag vet inte vad du tänkte på haha.
david: jo jag också, har växt ifrån det stadiet. är mer mogen nu haha.
HAHAHAHA, det tyckte vi var roligt iaf, klockrent! :)
men nu ska vi gå och ringa annie typ, (a)
ha det bäst!


vi håller tummarna annie ;) HAHA.

sommris

sitter hos mimmi och hon garvar åt någotnting som jag inte vet vad det var. lr jag vet men tänker inte säga haha, efter att har cyklat på en punka cykel och hela sadeln lucktade bajs så fick stå upp hela vägen, kul! x) vet inte vad vi ska hita på men blir alltid något kul tillslut. kött och korv!
men nu ska vi kolla på pippi, so long, flaggstång :)


jag saknar sommaren ocg mina och mimmis utekvällar med cyklarna, så mysigt! kan det inte bli sommar snart lr ? :o TACK :)

hhhhej då
ha det gott, haaaaj HAHA

kimpan


uuh, den här låten är bra tkr jag! brukar kolla på made in sweden, sjukt kul för gillar baggarna och andreas från idol. janet och kim är bra dem med men dom har 2 helt olika stilar och röster men gillar mest kims stil PÅ MUSIK, haha gilalr inte hans attityd så jätte mkt men han värkar vara lite smårolig ändå :)

mat, ja det var det jag skulle göra! haaaj.

HELG

idag, skola men inget att säga om det. sen idag ska jag till mimmi, mammi är i uddevalla och hjälper mormor med lite grejor och pappa och brorsan kör vasaloppet så idag är det mimmi som göller och imrn är det annie tajm ;D
nu ska jag gå och laga mat, vet inte riktigt än vad för något men något ska det bli.
ses seeen.


HAHA. mimmi , du är ruulig!! <3

ha det gott, haaaaj. jag vann :)

hannabanna.

Regler:
- Länka till den som har utmanat dig.
- Berätta 8 sanningar/vanor/ovanor
  om dig själv
- Utmana sedan minst tre stycken 
  personer i slutet av ditt inlägg
- Skriv också ett meddelande på deras
   bloggar, så att de vet


blev utmanad av hanna, hdd.blogg.se haha kan inte det där med att länka haha!
1. väldigt kräsen när det gäller mat.
2. mörkrädd så det stänker om det.
3. älskar mcdonalds.
4. tkr att det bästa som finns är att skratta, man glömmer typ allt då (a)
5. har aldrig varit kär x)
6. har blett väldigt lat på sistone, innan tränade jag hela tiden.. får börja med det igen tkr jag!
7. gillar inte fördommar, att man dömmer en person innan man träffas, försöker att inte göra det :)
8. blir jätte lätt rastlös och om jag inte rör på mig måste jag tögga på något lr starra med benen som alla stör sig på haha

utmanar karin och angelica! <3


den 26.

idag har jag vart i stan, lr först såklart skola men den var väl som alltid ? så efter åkte jag in till city med mimmsgris och shoppade loss lite, köpte en skinnjacka till sommaren, gladiator skor, present till pappi, hårspray, nagelack och läppglans. köpte en tröja på cubus med men den lämnade jag tillbaka för ångrade mig haha. bilder kanske kmr senare på det jag har köpt, vem vet ? ;)
är också utmanad av hanna att göra en sak sen på bloggen men hinner inte nu, ska plugga. no prov imrn serru! och åt nyss fördelsedags middg med farmor och farfar, mys, så jag kmr sen igen!

ha det prima :)

bilder

jag fick nyss lite bilder av min vän liinda som var med i malta åh va jag saknar henne och sommmaren 08, känner att den sommmaren är rätt svårslagen :') aja här kmr dom;

japp, och jag kan säga att jag saknar det!

jajje.

hahahaha, ah måste bara säga en sak som hända idag, egentligen var det inte så jätte kul om man skriver det såhär men i real var det asroligt, jag skulle viska en sak i annies öra på maten så la helamitt hår i i min tallrik med mjölk och flingor så blev det skratt såklart, sen tog jag då annies glas med vatten och la mitt hår där i för att hon skrattade åt mig och ja, skratt. sen satt thorwald. vår lärare längst bort på bordet och bara glodde på mig och alla såklart gjorde det och ah HAHAHA, men sen började alla skratta såklart.  inte så kul här kanske men var redigt kul aja, nu vet nu det haha :D


min fina filur som jag ska tillbringa helgen med men inte på fredag för då är det mimmitajm ;)

HAHA.

haha, jag älskar dem här grabbarna, så jäkla sköna, kan aldrig sluta skratta åt dom ;D finss ju många mer dom gjort med och kissie lägger ju ut dom på sin blogg med haha. okej, ni som inte vet vilka dom är så är dem 2 killar som härmar en bloggerska som heter alexandra men hon heter kissie på bloggen, kissies.se. hon gör massa videobloggar och ah dom härmar henne fast MKT roligare haha.

här kmr ett av klippen ;
 
haha, SKÖNA GRABBAR!

+ att mimmi hälsar alla bajskorvar, jag vet hon är udda :DD HAHA! sorry mimmi.

ha det! :)

oh happy day.

haha, nej inte happy day here men det har varit en rätt bra dag ändå. lätt dag, inte så lång heller för den delen, skönt! idag ska jag bara slappa och plugga, har inte kommit in i "sverige tiden" än sedan jag kom hem från canada så är rätt trött.. aja det blir plugg i massor för ska till stan imrn med mimms och shoppa loss och present till pappi. så hinner inte plugga så mkt då. ikv är det greys anatomy som jag ska kolla på men sen är det nog inte något mer tror jag :).
tråkigt inlägg jag vet men orkar inte just nu .. och mimmi & hanna, jag är smart som en apelsin! haha.
 
nu ska jag slappa lite till sen är det PLUGG då.


åh, nu vill jag åka!

ha det najs nu och vi hörs säkert ikv :) byebye!

stress..

åh, jag känner mig stressad hela tiden även om jag kanske inte har så mkt just nu, bara no prov som jag redan har pluggat rätt mkt till .. men ska plugga mer sen när pappa hjälper mig för kan inte allt just nu! vet faktiskt inte vf jag är så stressas , och jag skuter upp på saker hela tiden, så typiskt mig, haha. men jag allar inte plugget, har blett as skool trött skit joobbigt. nu får jag fan skärpa mig lite, NU ska jag gå och plugga, sen ska jag kolla vänner, typ världens bästa program och sen det där rosing programmet haha, ska bli kul att se henne privat och massa, så himla konstig och verkar.

aja, skitsamma, PLUGG nu!



mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.


ha det fint!

coldplay.

åh, i sommar är det coldplay som gäller i huvudstaden. blev frågen av annie för några veckor sen om jag ville hänga med henne och hennes familj + komisar till dom och vem säger inte nej till det ?, det gjorde iaf inte jag och jag som älskar deras musik. det ska bli riktigt kul tkr jag :) mimmi ska också dit med sina kusiner my och isak och någon kompis till det och karin ska typ också det, åh längtar!  och vi sitter nära med :o thehe.  så den 22 augusti sitter jag och annie på läktaren och skriker rösten ur oss, tänk på oss då :D


BÄST!, det var martin, min kusin som fick mig att börja lyssna å dom förrra julen, då var det fix you som gällde nu är det typ alla ;)

TACK annie för att jag får följa med! (a)

..

jag har letat efter en skinnjacka jätte mkt som jag kan ha till sommaren, alltså inte en fodrad och massa sånt och äntligen har jag hittat en, på en blogg hehe. och jag blev glad :)..

here it is ;
 
fin tkr jag (a), och så kan man vika upp armarna till sommaren. oh, im happy!

tisdag.

idag, tisdag, är det lång dag.. BORING! men det var helt okej faktiskt som tur va. dagen var kortare för vi hade inte sista lektioen ;D det var najs! inget speciellt hände i skolan, på den sista dubbeltimma svenska så jobbade jag, hanna, jenny, mimmi och annie på vårt lilla project. man skulle nämligen göra en bra sak gratis i skolan, och då ska vi göra så att vi samlar in pengar och skaffar sponorer och massa saker och köper massa skolmaterial och lite hygien grejor tror vi och ska skicka ner till kambodja tror vi :) om det går riktigt bra och lite saker så kanske vi åker ner själva och lämnar sakerna till skolan/skolorna själva men det har vi absolut inte bestämt än, det får bli i slutet vi bestämmer det och lite sånt om allt går bra! det ska bli kul och bra och göra något gott för andra tkr jag :)..
idag ska jag öva på mitt no prov som blivit flyttat till på fredag som också är världens bästa pappas födelsedag, grattis till han! så nu ska jag bara slita mig från datorn och sluta kolla på vänner och börja plugga, ooooooooorkar inte x)

annie, jag är arg på dig :D mohahahaha (a)

byebye!

jennys födelsedag.

jo började dagen med att gå till skolan då, boring såklart men kul att träffa alla ;D gjorde nationellt prov i svenska med, muntligt med jenny och lukas men har ingen aning hur det gick. sen var det musik och matte, inte så speciellt precis haha.. efter skolan bar det hem till jenny för att hon fyllde år, en liten tjejmiddag med några i klassen. mkt mys och skratt :) ni är bäst! hon bjöd på GODIS, lasagne och diamtårta och jag som älskar mat åt så jag mådde illa så alla trodde att jag hade fått magsjuka men det blev bättre när jag låg i mimmis knä och typ slumra in lite x)
vid kvart i 5 gick bussen hem igen med sällskap av mea och mimmi, nu sitter jag här ensam och är skittrött och inte orkar röra på mig :p..

har kommit på att jag är kanske lite för öppen ibland ? haha, (a).. något jag borde tänka på! men anyway, tack för en jätte rolig kväll och hoppas du får en fortsatt bra fördelsedag bästis, det är du värd <3

lite pics från dagen ;

jag och jenny fular oss på bussen, men hon är smookin hot :D <3

bild 1; jenny öppnar lite presenter. (a)
bild 2; hanna överfaller annie typ haha.
bild 3; mea, ida och ebba <3

nu ska jag slappa lite  tilll och ikv blir det ett prgram som jag glömt vad det heter haha, 20010 något sånt ? x)

hejdå!

the voice.

jahopp, nu har tv programmet börjat och jag har tråååkigt, men för att liva upp stämningen tog jag lite konstiga bilder bara för att liksom haha, fanns inget annat att göra x)

såhär kul har jag det nu ;

haha, ja där ser man. påsar under ögonen hejåhå, how do you do ? haha, jenny snack :p och på sista bilden ler jag med stängd mun för typ första gången haha ..

glömde att man ska kanske säga något på slutet ? hehe, hej då, ha en bra dag! :)

05.38

klockan är nu snart tjugo i sex och jag är vaken.. är inte ens trött, men ussch vad trött jag kmr va idag och det är heller ingen vanlig dag; JENNY FYLLER 16 ÅR IDAG!, åh vad jag är avundsjuk haha. jenny hon är bäst, gulligast och snyggast. she has everything <3, så killar satsa om ni inte redan har gjort det, hon är singel!
jo då varför jag är såhär tidig är för att jag vaknade klockan 2 inatt av att jag hade en mardröm, kmr inte riktigt ihåg den nu men kunde iaf inte somna om så jag gick på toa och var allmänt rädd haha x).. på vägen upp träffade jag mamma som också var på toa, sammanträffande ja ;). var lite rädd så hängde mamma u till hennes stoooora säng och försökte sova där. staplade upp massa kalle anka tidnigar men 90 % av dom är lästa haha, är ett riktigt kalle anka fan. våran familj har premunerat på dom se typ 80 talet och sparat varendra en så vi har rätt många men ändå har jag läst typ alla :p. nerd, ja! 
klockan 4 försöökte jag sova och fick hjäl av mamma med klia på ryggen (a) men ändå gick det inte så gick upp klockan kvart över 5 och duschade och klädde på mig, gjorde iordnig frukost och nu sitter jag här och kollar på brandy och herr morris och väntar på att the voice ska börja. älskar att kolla på det, josefin craaford är så himla skön och så rolig ;D 
aja, nu ska jag äta klart mitt äppel och vänta på att mimmis bil ska köra in på avfarten och hämta mig. hennes familj är snäll, thihi!

 
min underbara, älskade vän jenny <3 och jag! bjuder på den haha..

en nyvaken julia påväg till sthlm, såhär känner jag mig nu, helt konstig x)

en sovande jenny påväg till sthlm, vi upptäckte att hon sover med öppna ögon haha. likadant som jag gjorde på bussen hem från kroatien.. när jag precis hade vaknat stod rätt många folk över mig och lisa ba: du sover med öppna ögon :o hahaha :D

min fästman.

japp, ni hörde, här är en bild på min kille, kallar sig för zac efron.



där är han, en riktig lite going. han är min ska ni veta!

header.

min fina vän angelica, anchelican.blogg.se, har fixat en ny header till mig och jag blev riktigt glad. tyker attt den blir riktigt najs och fin. tack så mkt angelica! <3

nu sitter jag och kollar på one tree hill, åh älskar det programmet och chad michael murray är en riktig liten hottie ;). som sagt,har bara slappat idag och inte gjort några läxor som jag borde men behövde verkligen en slappdag kände jagoch är riktigt trött nu men imrn är det hårda puckar som gäller för det är ju no prov på torsdag.. blä!
äntligen börjar gossip girl och där finns 2 hottiesar och lägga ögonen på nämligen chase och chuck thehe..

min dunderbara vän!

söndag.

fy vad jag är trött idag, sov 12 timmar inatt men är jätte trött orkar verkligen inte röra på mig och huvudet gör ont.. usch va tråkigt jag har. haha, va positiva vi är men ah. jag har kommit på min nya favvorätt, det är positivt :D haha. mormors köttfärssås och spaggetti, mumma.. seriöst det var nog det godaste jag ätit :) tack mormor!

idag blir det gossip girl och one tree hill om det fortfarande går. hoppas verkligen det iaf! gossip girl är fan bäst. det händer så mkt i det och man längtar typ tills på söndagar klockan 7 haha.

slänger in en bild på mig och julia från i somras, miss her! men vi ska snart träffas igen i know that :D <3
 



nu tänkte jag gå och ringa angelica, länge sen jag snackade med henne <3

stuff.

okej, det här ska inte vara en modeblogg för följer inte mode ovh blabla haha men tänkte bara slänga in lite saker som snart dimper ner i min brevlåda lr på närmaste preem :)

dom här två t-shirtarna:

och dom här två solglasögonen men vet inte om jag ska ta båda eller välja en, vad tkr ni och vilken ska jag ta isf ?

                                             1.                                                                                                          2.


så nu ja, komentera gärna :)

at annies house.

igår när jag kom hem så tog jag och mimmi bussen klockan 8 till annie. där var mea med och vi satt och kollade lite på datorn, alla vi har blivit shoppinggalna haha. har inte varit så innan faktiskt ;D
ah iaf, sen kom olle och höll oss sällskap lite och senare kom lukas och mattis med. vi gick då ner till köket och pratade och gjorde gino ( stavning? ), det var sjukt gott! det är att man lägger massa frukter på ett fat, vi använde jordgubb, äpple, päron tror jag haha, kiwi och banan sen la man skivad vitchoklad över och sen in i ungen en liten stund. jag kunde inte sluta äta och alla killarna kallade mig matvrak haha. ett bra tips till efterrätt också!
lite senare satte vi oss i annies vardagsrum och pratade och skrattade haha, hade sjukt kul. jag och mimmi skickade massa ruliga sms till varandra och jag hade ju  inte sovit sen klockan 8 dagen innan så överskottsenergin tog över x). sen klockan halv 12 hämtade pappa mig och mimmi och jag höll på att somna i bilen, äntliigen komtröttheten fram och somnade bums när jag la mig i sängen :)

jag och mimmi <3man har alltid kul med er, ni är guld värda!mea, så underbart söt hon är!

canada.

igår, klockan 4 kom jag hem från canada. var där i 2 veckor lr 16 dagar om man ska vara exakt.. det var verkligen skönt, att komma bort från halmstad var verkligen underbart för ettt tag. har varit så sjukt stressad och inte orkat göra någoting. jag bara sköt upp allting och så men nu känns det bättre och det känns som jag kan börja på nytt igen :)
hela dagarna åkte vi skidor och snowboard från klockan 9-4 och sen var det hem och duscha och på kvällen blev det utgång med familjen + hampes kompisar björn och viktor. 2 dagar hängde också jontes kompis fidde med. jag älskar att åka snowboard, började för ca 2 år sedan när vi var i österike med några familjer och sen har jag åkt det 3 ggr sen dess, 2 i trysill och en i orsa :D varför jag började med snowboard var för att jag sög på skidor och kunde inte hålla ihop dom och vf inte pröva på något nytt då ? jo men det var ett bra beslut. är inte så duktig än men ah hoppas att man kan bli bättre iaf haha.

 går inte att ladda upp mer bilder nu haha, vet inte vf dom dampar lite x) men det kmr sen!

ny..

hejåhå!
jo, jag tänkte då vara sist med att skapa blogg och kände att jag hade nått målet nu så here i come - min nya blogg haha.  kände bara för att få skriva av mig och lite sånt och inte ha allt i huvudet. hoppas jag inte tröttnar på det iallafall som jag gjorde med förra, den jag hade tsm med min bästis jennybenny, men hon har fortfarande kvar den, den heter jx2.blogg.se. grymt bra måste jag säga :)

hoppas ni kommer att gilla min nya thehe.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0