muse!



Jag är stolt. Jag gillar en låt med muse. Äntligen! :D haha. Nej, men alla mobbar ju mig för att jag har så dålig musikstil så nu säger jag bara: släng er i väggen! ;) Det är den nya, neutron star collision heter den. LYSSNA!


puss på cissi!




2 nationella prov idag. Sjukt svårt och jag som inte kan någon spanska var det extr svårt för! :D haha. Efter det så åkte jag och challis in till stan för att kolla lite kläder sen så åkte hon hem och då kom cissi, mimmi och annie L så då blev det att ta bussen till kattegatt för att träffa korvarna och kolla runt lite. Vid halv 2 åkte jag och cissi hem hit och "pluggade", åt och planerade spanienresan ;) jag gillart!

modekungen!






Redigt snyggt. Men för dyrt. Någon lust att ge mig pengar? Hihi!


helgen!

Helgen har vart super verkligen! I fredags så blev det först fika i stan med mina favorittjejer. På kvällen så åkte jag och hannes och åt pizza sen gick vi på bio, robin hood blev det. Sett? :) Den var inte så bra som vi trott tyvärr. Sen blev det hem till honom och sova. Igår på dagen så pluggade jag och på kvällen blev det att dra hem till mimmi där markus, mimmi, mattias, lullis, cissi och hannes var. Blev fotbollstittande, lite damp och lite "invigningar" haha. Nu blir det att plugga med jesper på skype, fett bra ändå! Då hjälper man varandra för kan inget verkligen (a) puuuuus!

bikini!



Vill ha en ny bikini till spanien så har kollt runt lite på internet och i stan men fastnade mycket för nellys bikinis. Sjukt snygga alla tre men tyvärr så kan jag ju inte köpa alla.. Men vilken tycker ni är snyggast? :) Hjääälp mig, snälla? Haha.

tjejkväll!


Ikväll blir det mys hos sara med girlsen. Innan var det att vi gjorde det här väldigt ofta men nu händer det inte lika ofta så det ska bli jättekul att träffa alla ikväll och bara snacka tjejsnack som vi är bäst på, erkänn tjejer? ;) Puss på er mina fina bajskorvar! ♥

LOV!



Gårkvällen spenderades med mina favorittjejer. Blev massa tjejsnack, kolla film, äta chips och ha sjukt kul som vanligt! Torsdagen var man hemma hos hannes med lukas och anton med så där blev det lite tv spel, fast jag var inte med då för jag suger på sånt (a) haha. Blev datorn för mig, höhö. Sen på kvällen så kollade jag, lukas och hannes på sagan om ringen tre och sen sov vi alla där. Trevligt värre! :) hihi.


"du ser helt hög ut"


HAHA! Cissi la upp denna på youtube, filmade denna igår på lekplatsen. Varför? För cissi ser helt hög och full ut, så jäkla kul! :D Enjoy!


heeelg!

Igår var det cissi som gällde och då blev det att baka chokladbollar för det var chokladbollensdag och då får mn ju absolut inte glömma att göra det. Blev att leka på lekplatsen med och beställa resan med pappi som hjälp. En toppen dag med massa skratt som vanligt när man är med denna bruttan! ;) Idag var det nationella, gick bajs men livet går ju vidare ändå, hehe. Efter skolan drog lullis med hit och vi åt pasta, mumma. Nu har han gått hem så nu tänkte jag snart ta bussen till min apis där kvällen ska spenderas ♥



ALICANTE!

Nu är de BOKAT & KLART! Nu är de säkert att vi ska åka till Alicante den 15 juni till den 23 juni. Hur skönt? Bääääst ska det bli. Ska åka dit tillsammans med mitt bajsbarn cissi så där nere blir det sol och bad så det bara stänker om det. Åh, längtar! :D

Ser det inte härligt ut? :) hihi


1 månad.



1 MÅNAD KVAR TILL SOMMARLOV! Tänk - om en månad så är det bara första dagen på länge då vi inte har något plugg och då vi kan hitta på alla galna sakar utan att tänka på att vi måste hem tidigt för att gå och lägga sig för att man måste upp till skolan dagen efter. Shit, jag längtar så jädrans mycket! Förlåt för svärordet men är tvungen när det gäller det här :D ååååh, någon som känner som jag? hihi.

våren!



Ser ni det fina vädret? Åh, detta är det som kallas vår ju! :D Happyface på hög nivå här hemma hos familjen kahlow. Sov hos hanneskorven inatt så blev att kolla på någon dokumentär igår med han och hans brorsa, faktiskt intressant! Efter skolan blev att sova, varför så trött hela tiden? Känns som man är det hela tiden.. Aja, ska ut på promis med lullis snart så då blir man säkert pigg igen! :) PUSS!

söndag, härliga söndag!

Sitter här med lilla cissi jämte mig. Igår var en lyckad kväll tycker jag allt. Blev att jag och cissi drog till pontus efter massa resetittande. Det blir kanske att vi åker till spanien i juni för bara 2800 kronor för både flyg och hotell, toppen pris ellerhur? Finnemang! Om någon är på att åka med så är det bara att slå en pling ;) Hos pontus var det massa folk så det var najs. När klockan var halv 1 så tog jag och cissi bussen hem till mig och badade i poolen någon timma och sen blev det att sussa kudden. Mysigt om man frågar mig! :)


lullis kommer på besök!

Nu kommer lullis och ska hjälpa mig med plugget. Redigt snällt tycker jag och sen kanske det blir lite kladdkakebakande med, det ville han iaf men vi får se vad vi hinner! ;)


min helg!

Helgen har varit väldigt lyckad faktiskt. Sånt gillas! I fredags, den omtalande valorg, så träffade jag några gamla och nya kompisar hos mig. Det blev hannes, lullis, mattias, olle och fabian som kom hit och höll mig sällskap :) cooozy! Lullis och hannes sov här och på morgonen så drog hannes hem och jag och lukas tillringade dagen med tacos och snackande. När det nalkades kväll så tog jag bussen in till stan för att träffa flickorna mina på harrys. Mycket skratt och tjejsnack, inte fel det :) Efter det drog jag hem till hannes och sov där så igår blev det lite spela spel i solen, vara ute, kolla lite film och plugga. Mys i massor med min pojk ♥

RSS 2.0