regndans

Hade inget att göra och var rastlös så gick ut i regnet och gick en promenad. Faktiskt riktigt mysigt. Var lite blöt när man kom hem men ni skulle sett mamma haha. Hon cyklade nyss hem från stan och hon var som en pool när jag kom hem x)


Tog bilderna för att visa hur blöt jag var men kände att mansåg att jag var så blöt. Är blötare i verkligheten. :p


småbarn på buss

Idag när jag, challe och elin tog bussen hem, Ida hoppade också på vid kattegatt, så var det massa små dagisbarn på bussen. Så sjukt kul för precis alla låg och sov. När dem skulle av fick dem väcka alla och och det tog ju lite lång tid. Haha!






När dem blev väckta..


En liten kille kollade in ida ;) haha


tips





Hade ju lite spadag igår och det här var något av allt det jag gjorde. Först ska man ta en peeling kräm som man masserar in i huden. Efter det tar man en lermask så man inte kan röra en liten rynka i ansiktet. Haha. Skitkul! Sist tar man sen till mask men den är lite mildare som rengör och återfuktar. Ett tips som man kan köpa på Kicks. :)


djurklipp

Det här är nog två av dem roligaste "djurklipp". Fabbe och Anton vsade dem för mog och kan fortfarande inte sluta skratta åt dem. Så jäkla klockrena!




bio

Ikväll blir det bio med lite kompisar. Mimmi ringde mig innan och frågade om jag ville hänka och då var jag så sjukt trött men vem säger nej till bio? ;) Så nu har jag taggat till och det blir nog beck(?) med markus, mimmi, felic och mattias. Najs!
Sen hämtar mattias mamma oss i stan och är hemma till läggdags. Perfekt. Hihi. ♥


jogga

Nu ska jag ut och springa sen blir det den planerade spadagen! :)
PUSS ♥


gårdagen

Igår så blev det ingen fest för alla var typ sjuka :/ Synd men drog till annie istället och lite senare kom felix och mattias och lite senare igen kom hanna och mea. Där satt vi och pratade och lite sånt sen skulle vi dra på någon fest i mickedala men blev inte det så vi satte oss och pratade igen och kollade en film. Gissa vilken? Angus, thongs and perfect snogging. HAHA! Undrar hur många gånger jag sett den seriöst. Minst 10.. Men iaf, somnade runt halv 4 kanske efter tjejsnack i några timmar. Nu är jag hemma och ska ha en lite spa dag hade jag tänkt. :) 

Tog bara några bilder igår.









känner att dem inte var alltför seriösa x)
HA DET BRA IDAG ♥


kvälleeen

Idag är ska jag och några tjejer i klassen på fest men vet inte vad jag ska ha på mig?.. Hatar att välja kläder haha. Aja, messade med challe nyss och hon visste inte heller det men det fixar sig :) Nu: kolla klart på SYTYCD!

vad ska ni göra ikväll? ♥

bilder från igår och idag



skolan :)








angus, thongs and perfect snogging.. IGEN! (a)


HAHAHAHAHAHA





S J U K T  ?!


osminkade kocken



Lagar just nu lite ägg som ska ligga på mackor. Mums! Sa igår till annie och jenny att jag var sugen på just det och dem tyckte jag var dum i huvvet haha. =)


spanska



Pluggar BAJSspanska. Usch men som tur får man hjälp av brorsan som bott i buenos aires lite men pallar inte mer! x)

kenza och amanda

Lite sugen på att klicka hem ett armband designat av kenza eller amanda berg. Är nu på rea hos bracy.se. Och rea det gillar man ju =)





vilket tycker ni?

svart vs rosa



299 kronor - hm

outfit




torsdag

Först skola - som vanligt nu då :) Gick snabbt och rätt chill dag. Även fast det är vår näst jobbigaste haha. Efter skolan blev det donken igen med elin, challe, mimmi och markus. Najs! som sagt - kommer bli tjock och pank.. Men det får man leva med. Hehe.


skolan














lektion






mcdonalds



Vill ni att jag ska ta bilder med mobilen till bloggen? Eller är det tråkigt? :)

ugggggla

Sitter och lyssnar på magnus uggla på högsta volym och sjunger till texterna, så lätt att hänga med dem haha. Klockan 22.00 ska jag kolla på en serie eller film (?) som kenza skrev om i sin blogg. Den handlar tydligen om vamryrer och twilightfan som jag är så måste man ju checka in den med ;)


PUSS ♥

uterum


Det som jag gillar i vårt uterum är att vi har vindrvor i taket. I år har vi inte så mycket bara för att vi fick klippa av nästan allt för att vi skulle bygga om taket. Så det blir större. Det är så kul att gå dit ibland och bara stå och plocka :)


missis, plutten!

angelica


Drar snart till angel. Ser vad som händer där :)
Puss på det! ♥

byebye


Nu har hampe och hannes dragit från lilla halmstad för att bosätta sig i umeå och oslo. Skönt med lite mindre folk och alltid skönt när dem kommer tillbaka så det blir fullt hus igen. Lycka till med jobbet och skolan! :)
snäll syster jag är ;)

kallt och kyligt


Är jag helt dum i huvvet om jag har lust med sånt här väder nu? Då får väl jag vara det då för jag har lust med lite mys väder :)


mysväder var det!

behålla eller lämna tillbaka?


outfit



Jag vet, ser helt mongo ut när jag tar foton men sånt är kul ibland det med :)

onsdag

Skola idag då igen och kag börjar faktiskt trivas jätte bra i den nya klassen :) Efter skolan, slutade klockan halv 1, så stack jag, mimmi, rebecca, elin, challe och sara in till stan. Köpte en tröja på gina tricot och sen åt vi lite på mcdonalds. Ni är goa tjejer! :) Sen kom lille markus och hälsade på och det är ju alltid trevligt och sen kom annie den store, FUN! hihi.
Pluggade lite matte nu när jag kom hem och nu vet jag inte vad jag ska göra.. hm!


Emma hälsade också på, på bussen :)








bilder från dagen










outfit


lite oförberädd bild sådär.. ;)



Asså jag vet inte om jag ska skriva vart jag köpt klädererna eller inte? Jag har börjat att lägga ut outfits för jag tycker andra bloggar blir så mycket roligare med outfits :) Och man vill ju ha en rolig blogg, erkänn?
så vad tycker ni?

döv

Läste nyss en blogg om en kille som var döv. Fick kämpa för att hålla tillbaka tårarna. Tänk va jobbigt att inte kunna höra något + att inte kunna prata. Fick mig att tänka!


coldplay

Nu ska jag berätta lite om konserten. Den var S J U K T B R A. Det vara bara 2 låtar jag inte visste om, trodde det skulle vara mera jag inte kunde så det var ju jätte bra. För en låt blir ju alltid bättre ju mer man hör den. När dem satte igång så blev det sånt ös och alla stod upp på läktaren och skrek och applåderade. Och det höll hela konserten med. Under låten yellow skickade dem ut massa stora ballonger i luften, på en annan låt kom det ut massa fjörilar i papper från kanoner och på slutet sköt dem ut raketer. I slutet av konserten sprang dem mellan allt folket till en jätte liten scen i mitten och spelade lite låtar där som t.ex. billie jean av michael jackson som var alltså en hyllning. Chris Martin sprang runt som en dåre på scen men han satt också ute på ett piano i publiken och spelade. Åh, så fint! Asså det var så jäkla bra. Om det kommer en till konsert ska man lätt dit igen. Det var verkligen en riktig konsert och coldplay gjorde det verkligen bra! :)

Man fick inte ha med kamera så fick ta kort med min mobilkamera bara.. Lite synd men blev lite bilder.


innan konserten








dem gula ballongerna






där sprang dem förbi :)




man ser bara en liten skugga och det är chris hihi


fjärilarna


sluuuut


fjärilarna och en live skiva man fick med 9 låtar på. snäääält eller vad? :)


kändisar

Vi har sett väldigt många kändisar faktistk, sjukt kul för det är man inte van vid när man bor i lillla Halmstad. Jag och annie tyckte iaf att det var skitkul! :)


det här var dem vi såg!


bästa helgen

Oj oj oj, vilken kanon helg! Den har vart helt perfekt verkligen. Skrev ju lite om fredags i förra inlägget och i lördags så shoppade vi loss. Va i stan redan vid 10 och va hemma kanske vid halv 4? då hann vi äta också men det gick väldigt snabbt. Kan ju säga att fötterna gjorde ONT! Haha, men det var det helt klart värt. Köpte rätt mycket hehe. Blev ett per jeans, svarta jeansleggings, lack tights, 8 linnen/tröjor, 3 korftor och 2 par skor. Hade tänkt att shoppa rätt mycket för mina pengar jag känade i sommar men alla ät faktiskt inte slut :) tummen upp! Sen var det då Coldlpay på kvällen vilket var .. berättar sen i ett annat inlägg om hela konserten ;) Efter konserten satt jag och annie i vardagsrummet och snackade och lite sånt. Idag blev det åka i bil hela dagen. Så nu är jag hemma och ska ta det lugnt ikväll. Mys.






outfit ala annie


outfit ala moooi


vår utsikt från hotellrummet - underbart




haha, gulligt


ser ni? hennes ögonfransar är till och med perfekta när hon sover.. sjukt!

I Sthlm!

Gick upp 6 imorse för att göra mig iordning till sthlm. Tog några timmar och några lunchpauser innan vi kom upp till huvudstaden. Sprang genast in till stan och shoppade lite. Så jäkla kul! Efter staden gjorde vi oss iordning lite innan vi skulle ut och äta mat med lucas, karl och emil. Real fun! =)


kinderägggg


vi hade kul i bilen


nya jeans, haaaappy


Outfit :)





"ghost caught on tape"



Omg, vad jag hoppade till HAHA!
Jag tror faktiskt på spöken, någon mer som gör det? =)

panik

Vaknade imorse av mig själv och fick PANIK rent ut sagt. Trodde jag hade försovit mig men hade en timme kvar innan jag skulle upp och det var skönt =) så gick upp halv 10 och gjorde mig iordning för att hampe skulle skutsa mig, han skulle med in till stan då. Skolan gick bra och väldigt snabbt. Efter svenskan tog jag och mimmi in bussen till stan för att möta markus och sen åkte vi hem med bussen efter en hamburgare på mc. Känner att man kommer både bli tjock och pank på gymnasiet haha. Hemma badade jag lite i poolen och sen bara softat lite.


Vad går alla för linje och skola? :)


HAHA, ser ni mina leggings? grrrrr ;) provade dem i uddevalla med nathis. Dem ser roligare ut i verkligheten.

bilar


Var ute och sprang/gick/pratade med angelica. Tyckte jag var väldigt duktig och när jag kom hem åt man lite morötter sen kom mamma hem med en godispåse och hur kan man inte äta? Får fan sluta snart.. ÅH!

fullmåne



När vi var på rörbäck var det fullmåne och den lyste så starkt att jag trodde det var en lampa som lös där ute. Det var så himla fint och ni skulle sett vattnet hur fint det speglade sig men tyvärr fick jag inte det på bild. Gick upp klockan 3 på natten för att ta lite bilder men är väldigt svårt att ta det när det är så mörkt. =)

outfit


första skoldagen över!

Första dagen över i skolan och det känns jävligt bra! Klassen är faktiskt bra tycker jag, fast det har blivit lite grupperingar redan vilket är lite synd med hey, det är bara andra dagen - kommer säkert ändras =) 26 tjejer och 5 killar HAHA!
Efter skolan mötte jag och mimmi upp mattias och markus och sen kom felix med. Vi åt lite på pasta vagnen, kollade lite i affärer sen var det hem som gällde. Nu ska jag ta det lugnt och bara slappa.

Hoppas alla har haft bra idag och ni är nöjda med klassen och skolan! :)






HAHA, så sexigt!


nervous



Nervös för imorgon? hmm.. Jag vet inte. Kanske nervös, glad, förväntansfull och lite rädd? Ja, jag tror det är det jag känner mig just nu. Ska nog gå och checka så att allt är klart för imorgon sen blir det nog lite pelle svanslös. =)
Alla ni som ska börja 1:an imorgon - lycka till! ♥


städat

Städat garderoben nyss.
Resultatet:



ser kanske ut som så mycket skillnad med det kan jag säga att det verkligen var!


t-shirts


varma tjocktröjor och koftor


shorts


jeans - MÅSTE KÖPA MER!!




hemkommen

Kom inte för så länge hem från annie. Tog bussen hem och såg seriöst ut som en uteliggare haha. Usch, hoppas ingen såg mig!




Här tar annie foto på killen i filen och spelar in han x)


Här får hon DAAAAMP! hahahaha




Badade i annies pool men hon tyckte det var för kallt den mesen ;) hihi



Nu: duschen och göra sig lite fräch så man inte har den där "uteliggar" looken kvar =)

annie goes CRAAAZY

Sitter hos dampannie nu och har nyss kollat på angus, thongs och perfect snogging och ätit pannkakor och ni skulle sett hur annie fick damp när hon såg killen i den. Helt vild HAHA, så jäkla kul! Hon tog massa foton på han i filmen och filmade han med mobilen, lika vild som jag blev första gången jag såg han! :D


mysdag hos annie

Om en liten stund så åker jag med hannes till annie där vi ska ha mysigt. Jag tar med mig ansiktmasker och lite sånt så man blir lite fräch för imorgon och så blir det film i massor. Myskläderna på och håret slarvigt i en slö tofs - så det ska va =) Pannkakor till lunch är ju heller inte fel hehe.
Tar med mig kameran så blir bilder sen!
pussis ♥


mitt nya schema

måndag: 09.00-15.05
tisdag: 08.10-14.20
onsdag: 08.30-14.20
torsdag: 08.10-14.55
fredag:  08.10-16.00

Inte så bra kanske men är jätte nöjd med klassen och man har ju bara ett schema i en termin så =)

bion - för höga förväntningar

kom inte för så länge hem från bion. Den var faktiskt inte så bra, hade högra förväntningar men såklart fanns det vissa saker i filmen som var roliga som t.ex. " ann al" HAHA. Dem hade tagit med annies skämt, så jäkla klockrent! =)
Är skittrött så ska nog gå och kolla lite på pelle svanslös nu. Mys!

Ha det fint finingar ♥

im off

Nu sticker jag till bussen och möter mimmi och markus där. Det ska faktiskt bli kul att kolla på skolan =) Innan skolan ska vi gå och köpa lite skolmaterial.

- almenacka.
- blyertspennor
- bläckpennor
- block
- suddigum

PUSS

to black?





För svart?
 Ska min svea väska till så det inte blir för mkt svart. Hampe och Jonte tyckte jag såg ut som en moppebrud HAHA!

upp&ner


smidiga angelica hahaha.



resultat


sommaren med göran

Blev inget gå-ut-med-hunden imorse för lukas vaknade inte och det är hans hund HAHA. Tyckte jag var jätte kul =) Så stängde av väckarklockan och sov till 11 ist då jag låg kvar lite i sängen och messade med lite folk. Idag ska jag med mimmi och hennes mamma på en skolgrej på Sannarp då man får träffa sin lärare och får sitt schema. Sen efter det är det sommaren med göran med mimmi och markus. yeeeah! Har länge velat se den så det ska bli jätte kul!


på lördag smäller det


liseberg

Vill verkligen sätta mig i en bil nu och bara dra till liseberg. Hade inte det varit riktigt jävla kul? Ville och Hugo skulle dit i lördags och var lite avundsjuk på dem för att dem skulle få åka dem alla roliga bergodalbanorna. En repris på roadtrippen till göteborg med 9a och våran klass hade inte suttit fel! :)


den här bilden är tagen någon hundradel innan den kör iväg.
KÄNSLA!

www.kandeedrawings.blogg.se/

fattar inte hur man kan vara så grym på att måla!




outfit




klumilurskogen

Var tvungen att avbryta innan för jag och annen skulle gå och möta lukas. Sen blev det lite filmtittande och snack. Dem tvingar mig upp klockan 8 imorgon för att vi ska ut och gå med lukas hund.. Snällt haha. Jag som alltid är så trött på morgonen Aja, man får väl offra sig. =)














Haha. Det får räcka för denna gången! :)

hej









ska gå nu hej

humor på hög nivå

Jag och Mimmi har rätt grov humor och när vi messar med varandra så kan det bli rätt roliga sms och nu hade tydligen jag glömt att ta bort alla mina sms från pappas mobil som jag använde innan och då har Hannes och Jonte kollat på dem HAHA. Pinsamt värre. Men det var jätte kul iaf, det var inte så pinsamt. Dem visste redan sen innan att vi är barnsliga av oss. :)

filmtips




Angus, thongs and perfect snogging.
Jag och Natha är kär i killen i den hihi..

summertime








12.09

Idag ska jag nog ut i solen lite för det är ju toppenväder. Blir inget spontant idag, var nära på att messa jullan eller natha och fråga om jag kunde dra dit haha. Men nej. Istället ska jag och Annen dra ut ikväll och ta lite foton, dem förra blev ju rätt misslyckade för vi had fel inställning :)


min fina flicka

04.13

vill inte sova

godnatt

Nu är det time för att sova. Ögonen börjar gå ihop och jag måste nog börja dra mig till sängen. Fy vad jag tycker att sova är så tråkigt.. Men man måste. Typ :)
imorgon? hmm.. vet inte! måste göra något för det är ju bra några dagar kvar på sommarlovet. Lust att hitta på något riktigt spontant och bara glida iväg haha. Håller tummarna för att något ska hända imorgon!

godnatt

dag 9 och 10 i bilder


Vi skulle byta väst på hugo för den var för stor så han fick den där oranga med krage, HAHA. Det är humor! :)













Rittime på mina ben haha. Dem var fyllda med "lol och "aik " x)






dag 8 i bilder






"vill ha gris sex naken... godnatt"




KANIBALKOCKEN HAHAHAHA!


s som i sune. fin pannkaka tyckte vi :)

svea


Ny väska. 499 kronor - Svea.

minifotografering dag 7













sen blev det mys på bryggan med tjejsnack


Natha är så hiiiimla fin och underbar!


sötaste grannen


vi har verkligen världens sötaste kille till granne


en riktig charmör :)




dag 6 i bilder
















blöjor

En insident på toan. Vi hittade blöjor så då bestämde vi oss för att prova dem på mig haha :)








sen provade vi dem på mimmi.


outfit




kvällen hos meas farmor

Det var riktigt roligt ikväll. Det började med att vi alla möttes vid svennes och sen bar det hem till meas farmors hur som var tomt så där blev det lite snack mm. lite dans och lite så med :) najs!

fatta mycket bilder jag har haha. jag har inte tagit alla men några kan jag ladda upp :)


möte vid svennes










yeah jenny haha.


klockrent!




fiskdansen haha.






hmm? HAHA.






svennes is the shit

Nu ska jag börja göra mig lite iordning för ska möta lite kompisar på campingen klockan halv 9. Tar med mig kameran :)
BYE!

canada goose

Tradera eller blocket? Vilket är bäst?





300 kronor om någon är sugen på att köpa :)

14 år till salu



14 år till salu:
Handlar om en tjej i 14 års åldern som heter Tessan som blir våldtagen. I allt det jobbiga kommer hennes bästa vän med ett förslag - att dem ska börja sälja sex. Dem både är med på det men Jenny, den bästa kompisen, slutar efter två gånger men Tessan fortsätter...
Jätte hemsk bok som är baserad på en sann historia. Den får en att börja tänka verkligen. Om ni inte har läst den så tycker jag ni ska göra det!


dag 4 i bilder








dag 3 i bilder


en maffig båt seglade förbi..












stegelholmen utanför vår brygga

dag 2 i bilder








lovely mormor










ser det inte underbart ut??


morgondopp dagen efter




pappa och sin kajak som han tog en morgon tur varje morgon i :)

dag 1 i bilder.


morgondimma




rörbäck










pappa visar smögen


känner igen jenny? ;)


godaste kakorna. man kan inte sluta äta..

underbara rörbäck

Nuuuuuuuuuuuu är jag hemma! Haha. Miss me? ;)
Har haft underbara dagar i Uddevalla. Det är bäst där, helt klart. Har alltid haft saker att göra faktiskt att göra. Dem första dagarna var det fint väder, då var vi ute med båten och badade ute på öar. När Natha kom från Göteborg tog hon med det dåliga vädret så då var det fullt några dagar och sen stack hon.. Men vi ses snart igen :) Dagen efter kom Hugo och Ville så då var vi lite ute med båten med dem och lite så fast det var kasst väder haha. najs!
vad har jag gjort mer? Ätit glass i MÄNGDER ( det är ju sommar ), pajjat båten så fick hjälp av en assnygg kille, åkt wakeboard själv - med Natha - med Hugo och Ville, badat i massor, shoppat i fjällbacka och på torp, skrattat åt alla Nathas grymt roliga skämt, vart uppe till klockan halv 6 på morgonen och snackat om killar haha, kollat lite filmer när det vart dåliga väder, bakat misslyckade pannkakor, ätit sjukt mkt godis.. Fy på mig!
och MYCKET mer såklart men då skulle det här tagit aslång tid haha. Har bara bilder från när det är bra väder så ni inte tror att det är fint väder hela tiden.
Aja, hur har ni haft det här hemma då? :D hihi.


en liten bild från trippen!


riktigt cool tatuering


Dagens klädis.

Fick bli i webben för min kamera hittar inte jag just nu men ska ner och leta snart hehe.


Sjalen är rosa och inte orange som det ser ut. :)

hej då halmstad!

Nu drar jag! Hej då Halmstad och hej Uddevalla hihi. Stannar någon vecka. Kanske två, har ingen aning faktiskt. Det beror helt på vädret :) Packat klart och allt och nu väntar jag bara på att sätta mig i bilen. Resan brukar ta 2½-3 timmar men nu tar det mer för nu är båten på flak bakom men det ska nog gå bra! :)
Kommer inte blogga där uppe för har inte något internet med sen när jag kommer hem blir det mkt bilder för ska ta mkt bilder kan jag lova!

ha det gott här hemma ♥

sleeptime

Nej, nu ska jag nog sova. Kollade nyss på 2 filmer. Den ena heter the hot chick och var sjukt rolig och verkligen sevärd! Den andra heter sydney white. Den var också väldigt bra och rolig. Fick ett skrattanfall så att mamma vaknade och undrade vad jag höll på med. Haha. :) Men innan jag sover ska jag nog kolla några avsnitt på Pelle Svanslös.
Någon mer som är lika beroende av den bästa julkalendern som skapats? Hihi.

sov gott ♥

bästa snackset: popcorn med mjölk!


toppendag!

Idag är humöret mycket bättre men det blir det u alltid när man är med sin bästa vän! :) Har varit med mimmi hela dagen och det blev en moviedag där vi först åkte och köpte godis på svennes sen hem och kolla film. Blev klassfesten och sleepover. Mellan filmerna blev det lite snack, skratt och filmöverförande från min till hennes och från hennes till min!


En av bilderna som ska upp på väggen.

Pelle Svanslös

Jag: Mamma, vet du var jag har lust att se på nu?
Mamma: Jag gissar på pelle svanslös?
Jag: Hur visste du det? :o
Mamma: Du gillar att kolla på det när du mår såhär.

Mamma känner verkligen mig :). Så nu sitter jag och kollar på Pelle Svanslös och myser. Det är en riktig må-bra-film. Åh, vad jag älskar att kolla på det och jag har nog kollat på den 100 gånger. Mimmi och jag brukar alltid kolla på Pelle Svanslös när vi är sjuka haha.


feelings

känslor, känslor och känslor..


Känns som jag har jätte mycket känslor i mig som bara lagras på varandra och bara väntar på att få komma ut. Är jätte känslig just nu och jag vet inte riktigt varför. Aldrig hänt innan men känt såhär rätt länge nu. Jag tror lite beror på att jag känner mig för lat och att jag, för ett år sedan, stoppade att träna pågrund av fel i båda knäna. Lite kan bero på personliga skäl. Men vad kan det andra bero på? Jag gillar inte känslan. inte alls!
Någon som känner samma?


blocket

Vet ni? jag ska nog sälja lite kläder på blocket. Eller lite mer utekläder. Min Canada Goose ska jag sälja där t.ex. för 300 kronor tror jag så om någon är intresserad av en brun, kort i storlek S så är det bara att hojta till! :)


2 Augusti

Vaknade runt 11 idag och sen dess har jag kollat lite film, ätit äcklig glass som martin fick och sen det inte blett så mkt mer. Är lite pömsig idag, dont know why! Inget bestämt för dagen men har lust att göra något ikväll. Får se hur det blir med det :) om ni har något pågång så call me. Hihi!
Kanske blir lite ut med båten sen och snorkla men får se hur det blir med det för vädret är inte på topp längre.


mys med min isbjörn! :D


Fridykning



Imorgon ska det bli fint väder har det stått och då var det tänkt att jag, pappa, brorsarna och martin ska ut och fridyka lite. Alltså snorkla lite haha. Pappa kallar det fridyka för han vill vara lite cool ;)
Hoppas att det fina vädret håller is ig men sen inte så ljust ut men allt blir så mkt bättre med fint väder!

ny header?

Vill förnya bloggen på något sätt och kanske byta headern? Vill ha en väldigt enkel nu känner jag men vet inte hur man gör sånt. Hanna sa att hon kunde hjälpa mig lite :)


något i denna enkla stilen.

vad tycker ni? :)

har tre nya favoritbloggar.


http://www.colorelle.blogg.se/


http://www.shopalicious.blogg.se/


www.rikauteliggare.devote.se

Benjamin Buttons otroliga liv.


ÅH!
Det är det ordet jag kan förklara filmen med. Hann inte ens se hela för vi skulle åka hem men det jag såg va verkligen bra. Det är en sån film man inte kan gissa slutet på så man vill bara se klart den. Jag och Mimmi har bestämt oss för att vi ska se klart den tillsammans. 
Blev helt tagen av den!

du är lite udda hihi

julia: säg något jag kan skriva om i min blogg? :D
mimmi: skriv hur fantastisk jag är :p
mimmi: nej jag skojar. skriv om hur mjölk produseras :D

HAHA. du är sjuk, men jag älskar dig ändå sötnos!
har ingen aning om hur mjölk produseras så tyvärr kan jag inte säga er det ;) haha.


lördagnatt

nu är jag hemkommen från hanna. där blev det bland annat pasta och kladdkakas ätande, badande och duschande för mig och mimmi, filmtittande och mkt mys! tack för kvällen hannis <3












koftor

svart linne och en kofta över. undrar bara vilken..?


1.


2.

vilken tycker ni är snyggast? =)

måste shoppa!

har jag sagt att jag hatar mina kläder? isf så säger jag det nu: JAG HATAR MINA KLÄDER! hittar inget att ha på mig.. bajs!

hannafest!

idag är det tjejmiddag hos hanna vilket ska bli redigt trevligt! länge sen sist :) puss på det!


bild sen hannas tjejmiddag förra gången. mimmi och jag hade lite kul på golvet och det tycker jag får upprepas igen, håller du inte med mimmi? ;)

lördag

har inte bloggat dem senaste dagarna för har inte varit vid datorn alls. har vart fullt upp och sånt gillar jag :) mihi.
dem här dagarna har jag hunnit med att plocka 8 liter blåbär och sålt, tjänat pengar, ätit mcdonalds och äckligt godis på marinefestivalen med markus, mimmi och mattis, myst i rummet med vännerna och lite mer. toppen dagar!

lite bilder från dagarna!




hittade ett par redigt snygga skor på en outlet. vad tkr ni? HAHA.


jenny hittade däremot snygga skor. :)


och ett par till..


.. och ett par till. haha :)


det regnade lite..


och lite till..


jennys snygga outfit innan blåbärsplockande!


BLÅBÄR!


haha. det var faktiskt väldigt roligt!


ja, jag är klumpig!


vi hade kul med tejp.




jenny: åh äntligen slutar du flabba! HAHA.


RSS 2.0