skolfoto.



heeeej tandställning. påtal om tandställning, var hos tandisen idag och det gick finnemang :d höhöh
sov som sagt hos jennan inatt, mys på hööög nivå! åkte till tandisen vid 8 imorse, fick veta att nästa gång blir det att ta avtryck och bestämma datum för operationen. hoppas på så snart som möjligt! sen blev det hem till jenny igen och äta frukost för att sen dra till skolan. fick veta att organisation var inställd så hade 4 timmar håla till fotograferingen, yeeeeah! men det gick rätt snabt och sen var det dags för skolfoto. vårat kommer att ÄGA! :d tog dem här fotona när jag kommit hem, då skulle ni sät innan hur håret såg ut, haha. hoppas det blir bra asså!


mysig vardagskväll!






en väldigt normal vän på donken idag, haha. men jag gillar henne ändå! snart bär det av till denna flickan igen för där ska julia sova inatt. varför? för har tandläkartid imrnbitti så då var jenny snäll och lät mig sova hos henne :D och såklart för att få en mysig kväll och göra vardagen lite mer rolig! ♥


halmstad!








HAHA, flumbild!



vi har i princip hunnit med att leka igenom hela halmstad idag känns det som. men kul var det och mkt nytt har man fått lära sig om vår lilla stad, haha. blev först en fika på roberts som sen fortsatte med flum i kapsylparken ( HAHA ), vidare till mysigt snack i picassoparken och sist till donken för att få i oss lite kyckling. en helmysig dag!


fika på roberts.



snaaaart blir det fika i stan med favoriten. man måste ju passa på nu att träffas innan hon åker om en vecka.  EN VECKA?! oooj, slog mig inte förän jag skrev det själv. JENNY! jag kommer sakna dig i massor. men man får göra det bästa av situationen, att träffas innan så mkt som möjligt innan nästa söndag! :D


helgen!





Bilder från imorse.

Helgen har varit toppen. En blandning av allt kan man säga. Det är så det ska va, ellerhur? I fredags blev det partaj hos maja, sjukt kul men mådde inte så bra men man fick göra det bästa av situationen. Blev massa nya goa människor att lära känna, det gillas! Åkte hem vid två till hannes och sov där. Vaknade, kollade lite film, mös och gjorde absolut ingenting men det är skönt ibland det med. Och såklart mysigt. På kvällen blev det filmkväll med dem coola, haha. Nej men mimmi, markus, jenny, lullis, mattias, hannes och felix :) aaaaawesome!


julia, du är helt enkelt bäst & jag kommer sakna dig för mycket.

-
du gör mig lycklig,
en riktig glädjetank är du!

/ hemlig beundrare

muuuums

ÅH, blir så sugen på marshmallows (stavning?) när man ser dem här bilderna. Dem är tagna i somras på en av alla mysiga kvällar med dampvännerna. Looove!






vampyrer suger!



Imorgon blir det bio med annie och mimmi för att fira att skolan börjar! Haha, nej men det ska bli kul för då har man något kul som händer imorgon ist än att skolan börjar! :D Har sett trailern och den verkar vara en sån film som just får oss tre att skratta, skrattade redan mkt åt trailern så känner på mig att filmen kommer vara lyckad! :)


dag på stan!

Igårkväll när lilla korven skulle jobba så drog jag till hannes för en sista kväll innan skolan börjar. La oss rätt tidigt för att inte vända på dygnet helt. Hela morgonen var jag sen med hannes och christoffer, och dem är helt galna tillsammans. Asroliga verkligen, haha! :D Vid halv 2 åkte jag in till stan igen för en fika men bennyminjenny men ist för fika lev det lunch på pastavagnen och massa shopping, men vem tackar nej till det? Skulle nog gjort det för att spara pengar men nej, såå mycket roligare att slösa än spara! Hemma nu igen och ska fixa lite saker innan skolan börjar, tråk med fixfix men sånt får man stå ut med ibland tyvärr! :D





+ underkläder :)


sol? mulet?



Vart tog det fina vädret vägen? Det bara försvann ju.. Kom tillbaka igen, saknar dig fina väder! :D


life could not be better.





Älskar mitt nya armband. Det som jag gillar så mycket är budskapet med det. Det passar in så sjukt bra på mig just nu. Länge sen jag var såhär lycklig. Har mina underbara vänner att tacka för det! :D Hoppas jag inte är ensam om att känna såhär. Det ska alla göra!


mysdag!

somnade inte föräns sex imorse. Var faktiskt väldigt mysigt. Satt uppe och snackade med lullis hela natten och massa sjuka saker, han är riktigt udda han asså! :D Men det är en bra egenskap, helt klart! Vaknade halv 12 så då blev det grillspett med ris med grisen och dampa lite, alltid kul på morgontvisten, haha. Nu ligger jenny i solariumet och jag sitter här och bloggar, mysigt! :)






"Likna en som får sitt hus nerrivet" HAHA, klockrent!


"Likna en tepåse som just få vetat att den ska ner i sjukt varmt vatten"




min älsklings jenny!





Snart åker den här toppentjejen till Paris och stannar där i 4 månader. Kommer verkligen sakna henne sjukt mkt! Har kommit varandra nära igen efter att inte träffats så mkt när vi började på sannarp. Fast vi har alltid hållt kontakten, antagligen på msn eller sms. Men grymt glad att vi har hittat tillbaka till varandra igen, tycker jag! :D Men om jag har pengar så ska jag åka ner till paris under några dagar, håller tummarna för det och håller tummarna också att hon ska ha en awesome time där nere och leva livet! Du är för bra du jenny, glöm inte det och lova att inte glömma mig där nere? Hihi :)

bilder







Bilder från två dagar förra veckan. En dag med mina favorit pöjks och en med två helgrymma tjejer. Livet leker!


hannes, min plutt.





Älskar dig så sjukt mycket min pojk. Om några dagar har vi vart tillsammans i 6 månader, ett halvt år. Tiden går så snabbt när man har kul och det jag har verkligen med dig - k u l! Åh, du är bäst min bajskorv! ♥


fotosession!





Imorgon om det blir bra väder, eller bara det inte regnar, så ska jag och jenny ut och fota lite. Men denna gången ska det inte bli några enskilda foton utan foton som vi ska ta tillsammans. Där båda ska vara med på fotot. Kommer bli aweeesome! :)

sleeptime soon!




Sitter nu med datorn i knät och snackar med lite folk på msn. Jenny ligger och sover jämte mig men jag som druckit en XXL (och då menar jag verkligen XXXXL) redbull så har jag lite svårt för att just sova.. Haha. Men det gör mig inget, är en nattmänniska så! :D Tycker det är så mysigt att sitta uppe själv på nätterna, vet inte varför men det är alltid så skönt och tyst typ! Nej, nu ska jag på kissepaus, alltid trevligt med info, ellerhur? Hihi.

back on track!

Höhö.. Jag vet.. Jag suger på att blogga! Men det är sommar och vem är inne och sitter på datorn då? Okej, att man gör det ibland men finns så mycket annat att göra när det är sommar. Dem här veckorna har jag spenderat med mina underbara kompisar och min korv till pojkvän! :) Har knappt varit hemma något och varje gång jag kommer hem igen efter dagar ute på vift så lägger pappi någon komentar som "jasså? du har hittat hem igen?" "Hittar du till ditt rum? längst ner till höger i trappan, du kanske behöver hjälp med att hitta?" Haha. Vet inte vad tiden har tagit vägen, sommarlovet har ju bara flugit iväg? Tycker inte ni det med? Kommer typ bli dödad efter jag säger detta men tycker faktiskt det ska bli rätt skönt att skolan börjar igen. Man kommer in i rutiner och man träffar alla sina kompisar från spl09b som jag saknat så under sommarlovet. Sååå.. Dont kill me :d Men ska försöka komma igång med bloggen igen men kan inte lova något, höhö. ♥

RSS 2.0