två lyckade dagar!

Igår åkte jag först hem till challe där det blev lite bakande, väldigt roligt och mysigt var det. Vid 10 åkte vi hem till annie där markus och mimmi var och sn kom calle och jimmy med. Vid 1 något åkte vi hem och då blev det lite datorn och sen girltalk! Maha.
Idag var det julsklyltning och fika som gällde med cissi, challe och sara. Julkänsla på hög nivå! Åh, så mys.  



Före:


Efter:

MUMS!


söndag

Nu ska jag, challe och cissi åka in till stan och kolla lite affärer. Julskyltning ju och det får man ju inte missa :) Bloggar mer sen när jag kommer hem om igår och så.. PUSS!


Bild sen igår. =)


byebye!

Vart och joggat, duschat sen bara chillat. Det är det jag har gjort dem senaste timmarna och nu är det dags för mat :) Mums! Sen är det bussen till challe som gäller, känner på mig att det kommer bli en toppen kväll men en toppen tjej! Lussekatter ska ätas och bakas och filmer ska kollas på. Mhm.. PUSS!


ett minne från kreta!


Den här bilden har ett väldigt roligt minne bakom sig kan man säga. Vi två skulle gå och äta på en resturang i chania och servitören var kanske liiite för trevlig, haha. Han masserade våra axlar och massa sånt och säga fina komentarer och så när han tog den här bilden så började han pussa skärmen på kameran och massa. Haha! Som vi garvade åt honom, så skön men lite äcklig person xD Men det är ett roligt minne som jag kommer komma ihåg länge! =)


Snyggt från monki!


challe!


MIN KORV ♥


challe ikväll!

UPPE! Hehe. Eller har vart uppe länge men har inte gjort så mkt, bara tagit det lugnt och slappat lite :) Ikväll är det challeballebus som gäller så ska ta bussen hem till henne sen när hon har kommit hem från simhallen. Vill hitta på något busigt men får se vad det blir, aldrig tråkigt med henne ju ;)

 

Jag kan ju inte säga att min morgonfrilla är fin! Haha.


idol och julkalendern.

Min kväll har bestått av:

Kanske itne världens roligaste fredag men mysigt har det vart. Hoppas ni har haft en roligare fredag folket =)


erik som liten.


Hittade denna bilden när jag kollade igenom lite på idols hemsida. Tror dem själva på att man tror att erik är han under eller? HAHA! Idols hemsida tror att svenska folket är tröga, det var kul :D


klubbar


Jag och sara har bildat två klubbar, haha. Den ena heter sockerberoende klubben och den andra heter killar-är-bajs klubben! :D Fina namn va? Om det är någon som vill hänka är det bara att säga till, vi är öppna för förslag ;)


hemmakväll idag igen.

OJ! Såhär tråkigt som jag har nu har jag nog inte haft på några år tror jag. Men det kanske behövs det ibland med? Så man inte alltid har kul? Haha, nej jag vet inte! Halva familjen är hemma idag. 3 borta, 3 hemma. Så min kväll spenderas nog med mamma, jonte och stina framför idol. Mysigt värre :)

 

                            Snart är hela familjen samlad igen. Det är det som är så bra med jul =) 

msn är farligt!

Snart ska jag hoppa i säng. Fastnade lite vid datorn (a) Sitter och har en väldigt intressant och rolig konversation med lukas på msn med så vill inte sova riktigt än. Haha! Som sagt, msn är farligt ;)
GODNATT!


sängen - nej!

Usch, jag gillar inte att gå och lägga mig i sängen och bara tänka för då kommer alla dem där tankarna fram som man inte vill ha i huvudet. Så istället för att ligga och vrida mig i sängen och messa med folk så satte jag mig vid datorn. Går bra det med :) Nu ligger säkert många och sussar kudden..


förvirrad...


kajsabajsabagler


Gammal bild som kajsa har gjort.

Imorgon tänker jag inte vara sjuk. Även om jag typ är dödssjuk så tänker jag gå till skolan för efter skolan så ska jag träffa min saknade sob. Ska bli en myskväll och sen ska jag sova där. Åh, vad jag saknat dig kajsa! ♥


myskväll för min del!

Man har verkligen inget liv när man är sjuk. Det ända man gör är att gå runt i huset, kollar tv och data. Haha, men det är kul det med x) Snart börjar mammas pojkar och sen är det glee(?) på tv om det nu heter så. Det blir en tvkväll för mig iaf :)


Snodde bilden från nathas och cissis blogg - randome.blogg.se.
Kärlek till SPL09B. Åh, vad jag gillar alla er! ♥

 


sjuk!

Är sjuk idag så fick stanna hemma i sängen istället för att gå till skolan. Gjorde iordning mig och allt men sen tillslut så bestämde jag mig för att vara hemma för mådde inte bra. Men asså, jag vill gå till skolan haha. Låter kanske knäppt men man har så sjukt kul i skolan för man omringas med så underbara och sjuka människor och det är så kul :D Men aja, får hoppas att man är frisk imrn iaf mihi. Nu ska jag gå och kolla på en film. Ha en fin dag i skolan people!


Blir denna nu!


det man inte visste!


HAHAHA! Kolla på den här bilden, då ser det ju ut som att amalia är själv i jackan och hon ser jätte tjock ut haha. Men det man inte ser var att .. ;)


.. att jag också var inne i jackan men det såg man ju inte. Haha, det var kul!


rakat hår - blä!

Måste bara visa hur fel det kan gå när man rakar av allt sitt hår. Det har ju typ blivit en trend bland killar att raka av sitt hår men jag tycker att det är riktigt fult om jag ska vara ärlig. Okej, att det kan passa på vissa personer men på dem flesta är det bara fult. Men det är ju min åsikt :)


Hampe när han hade rakat av sitt hår och när han har hår. Han passade verkligen inte i det tyckte jag, han såg ut som en liten gangster. Här är ett levande bevis iaf :D maha.


håret förr.

Hittade en gammal bild från sommaren mellan 6:an och 7:an. Kolla så kort hår :o


Inte undra på varför alla thailändare i thailand trodde jag var kille, haha!


ett roligt minne

Ett grymt roligt minne från uddevalla var när jag var där med uddeballa gänget och så gick killarna ut på en boj och då började den åka under vattnet som den brukar men de som var så roligt var att den inte kom upp igen. Den fastnade under vattnet och vi försökte att få upp den men det gick verkligen inte och gissa vad vi gjorde då? Vi sprang iväg från volvo ( så heter stället man hoppar och sånt från ) och sprang hem haha. Mesiga, I know ;)


HAHA!!





När jag sen kom tillbaka till volvo med natha så var den fortfarande under vattnet haha, tur att dem inte kände igen mig iaf (a)


summer!

Jag saknar sommaren och specellt uddevalla. Har fått så många underbara minnen därifrån sen i somras. Var där tre gånger allt som allt på hela sommaren.


En gång med mimmi, annie, mattias, lukas, hörström, jenny och markus då vi åkte upp ensamma i 3 dagar och hade riktigt kul tyckte jag! =)


En gång med min jenny då vi firade midsommar med släkten och massa andra familjer. Väldigt lyckat!


Och en gång när jag först var själv med familj, sen kom natha och höll mig sällskap och när hon åkt så kom wille och hugo och höll mig sällskap ist. Vill tillbaka!  


vill se! vill se! vill se!


onsdag

Var på stan idag med vännerna och shoppade. Försökte också hjälpa mimmi och amalia att köpa julklappar till deras killar, gick faktiskt bra tyckte jag för alla kom med roliga idéer! ;) Sen hem och snart blir det fotbollsträning. Hoppas att det ska gå bättre denna gången. Hehe!


Hanna och challe.


Jesper!


Malin och mimmi!


ny klänning


Köpte ny klänning idag på bikbok. Har velat ha den sen jag såg den i skyltfönstret med i fredags och nu fick den hänga med mig hem - glaad :) Förresten, det är nitar och inte vita prickar haha.


tjejmiddag


Tjejerna från 9B - träffas snart allihopa? =)


Min önskelista

1. Dubbelsäng.


2. Tv.


3. Pengar.


från bdb till samma klass!


Hade inget att göra så gick bak i bilddagboken och kollade gamla bilder. Så hittade jag en komentar från challe (jag visste vem hon var och hon visste vem jag var genom friidrotten långt tillbaka, men hade inte någon kontakt) och nu går vi i samma klass :D Tycker det är rätt coolt men framförallt kul. Sjukt glad för att ha fått lära känna dig challe för du är så sjukt bra på alla sätt och vis sötnos! ♥


kaspar i nudådalen


Nu har jag lust att lägga mig med ett täcke framför en liten tv och kolla kaspar i nudådalen. Den är en av dem bästa julkalenderna som gjort enligt mig, så mysig och riktig julkänsla. Om det är någon som har den hemma så får dem gärna låna ut den till mig (a) för mina är borta hehe.


julkänsla

Åh, sitter och lyssnar på massa jullåtar och dricker julmust framför en varm brasa. Kan man få mer julkänsla? Vart hemma hos mimmi idag igen men vi bytte ut allt prat mot plugg istället. Gick faktiskt riktigt bra, pluggade konstant i nästan två timmar så imorgon blir det plugg hemma hos mimmi igen. :)


@ mimmimus


Sitter hos mimmimus nu och har allmänt kul. Vi sitter och kollar massa gamla bilder och snackar bus :)
PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS! ..


zac efron


HAHAHAHAHA!!!
För 3 år sedan hette jag såhär på msn, kolla på namnet och visningsbilden! Till och med då gillade jag honom haha. Så sjukt kul! :D


jag älskar mimmi


Fin bild på min bästis!

Hata plugg. Pallar inte plugga. Åh, det får gå som det går.
Blir kanske bibblan imorn med mimmi ist, får plugga där ist för kan inte plugga nu, har inte orken till det. Men ifs, när har man det? Usch!


9b

Jag saknar 9B!
Alla saker vi har gått igenom har kanske inte varit bra men mycket var det med, men jag gillade vår klass ändå och jag tror det var för alla visste allt om alla, alla visste varandras bra och dåliga sidor. Kärlek till niobe!




























godmorgon!

Vaknade vid halv 10 idag av att sara väckte mig haha, men somnade om till halv 12 ist (a) Sen blev det idol, massa godis och skolkataloger igen. Så sjukt att kolla på hur människor har ändrats genom åren. Ska snart åka hem och då blir det plugg .. BLÄ! Men det får man ta :)

HAHAHA! Älska att ta närbilder på alla men denna gången blev man själv också utsatt för det haha x)


svambob fyrkant

Så sjukt klockren. Om man inte garvar till den här så har man ingen humor :D maha


myskväll

Mysig kväll med girlsen. Blev octittande, kebabätande och massa annat kul. Sen följde jag och sara challe till bussen för hon skulle till några och sen blev det hem hit igen och göra massa kul saker :) Ska sova här med så kvällen är inte slut. Hihi!

Snyggingen :)

 

Kolla massa skolkataloger från alla åren i högstadiet, gav många skratt kan jag medge HAHA!

 

Trött? haha


 

Vi är bäst!

 

 

 

Tjocka är vi med haha.

 

mina korvar! :)

 

 


hos sara





HAHA! Man kan ha kul med en webcam, det lovar jag! :D


lördag

Tar en liten paus från pluggandet nu efter att ha pluggat i 1½ timme men ska bli mycket mer för det är prov på onsdag. Lite senare drar jag till kärleken för att träffa challe och sara för en ockväll :D maha. Ska bli mysigt och sen stannar jag där över natten tror jag? :)


Kanske inte det roligaste att göra på en lördag men det är sånt man får ta! :)


HAHA, såhär ser typ hälften av mina papper ut i mina häften för när mimmi har tråkigt så tar hon min bok och börja rita/skriva x)


Snygg outfit va? ;) "göran-byxor" som annen och hennes familj kallar dem som är pappas, höga strumpor och sen en bikini överdel till det. Den perfekta plugg klädseln :D haha


fredag

Skola idag och till sist utvecklingsamtal. Gick faktiskt bra bara av att jag pratade lite för mycket och störde ibland med mitt höga skratt haha. Men aja, sånna smällar får man ta :) Ikväll blir det som sagt new moon så om en timme ska jag ta bussen in med mina favoriter! Puss på det.


Mimmi i bilen påväg till skolan.


Amalia typ somnade på lektionen, HAHA!



Malin satte upp två fina bollar på mitt huvud ;) haha


challeballebus :)


yeeeah!


hahaha! jag, hanna, challe och mimmi hade väldigt kul i korridorerna idag kan jag nämna, mycket kul :D


Hanna är nog en av dem roligaste människorna jag känner, så himla klockren all the time! :D


sovmorgon




Snart drar jag till skolan för vi har sovmorgon. Så himla skönt! Lång dag idag och sen utvecklingssamtal och det är typ första gången jag är lite småorolig för det, pratar rätt mkt på lektionerna och så men jag hoppas att dem säger något fint ord iaf :) hehe.
Ikväll är det då new moon men annie och mimmi. Har velat se den så sjukt länge så nu är det äntligen dags! ♥


bästa idén!!

Jag och Jesper kom på världens bästa idé igår. Gissa vad? Vårat gäng + lite mer folk ska åka på en skidresa i vinter :D Vi ska fixa det här, det får itne bara vara en dröm utan det ska funka har jag bestämt haha. Sälen eller något annat med bara kompisarna i en vecka, fatta kul? ÅH, håller tummarna för att det kommer funka och att alla kan med mera :D


Bild från canada!


markus


Lille korven är sjuk i magsår. Du får krya på dig markus :) ♥


torsdag

Vanlig dag i skolan. Först matte där jag och mimmi inte jobbade (som vanligt) haha, samhäll med spel på datorn och sen svenska med referat test typ. När jag hade skrivit hela så frågade jag cissi: har bolaget gått i konkurs? hon: ja? haha. jag: FAN!!, så fick skriva om hela för det hade itne jag sett så skrivit hela fel. Smart ;)


Ny hårfärg, med torrt hår nu :)


Jag och jesper hade tråkigt på historian så skrev några papper haha.


HAHA, vi gjorde amalia lite fin! :)


Jag och mimmi badadebadkar igår och hade det allmänt mysigt.


mums med skum.


haha, bra skärpa!


korven på matten :)


Jesper hjälpte oss med mattenför vi är trööööga :) mihi.


challe på hålan.


jag och mimmi är grymma på spel, kom först i ledet ;) yeah!


min korv :D


kolla frågan och sen första alternativet, HAHAHA! Det kallas humor :D


pluttarna :)


fotboll

Var på träning med fotbollenidag och jag ska säga er en sak: det har aldrig gått såhär dåligt på en träning innan och jag trodde jag skulle dö för det var så jobbigt och framförallt pinsamt för det kändes som man var 6 år oc inte kunde rulla en boll med ens fötter. ÅH, blir så arg på mig själv! Aja, nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt från en arg julia! (a)

söndag

Vaknade upp med cissi brevid mig vid halv 12. Challe åkte hem inatt för hon mådde inte bra, krya på dig gumman! Kollade lite idol och snackade och sen vid 2 tog hon bussen hem. Snart ska jag börja plugga men jag pallar verkligen inte, typ dör haha. Usch! Nu ska jag gå ner och laga lite mat.. PUSS!




snyggingen när vi vaknade :)


håret

Steg 1: innan.


Steg 2: färgning.


Steg 3: resultat.

Kanske lite mörkare än vad det är i verkligheten men så är det iaf typ :) Får se hur det blir när man fixar det lite.. Nu ska vi gå och sova, godnatt!


lördag

Kvällen har varit rikigt mysigt med massa snack och badande. Färgade också håret och det blev.. rött typ haha :D Men jag är väl lite ovan, blir säkert bättre! Nu har alla gått hem förutom challe och cissi som ska sova här. Puss på det!
























Tack alla för en mysig och rolig kväll! Ni är underbara ♥


mobilbilder

Lite bilder från mobilen som tagits dem senaste veckorna =)


Elins fina täckning på mitt block haha.


korvarna ♥




När det snöade i skolan. Då fick man riktig julkänsla och jag och cissi sprang runt i skolanoch sjöng jullåtar :D




vår lärare står rätt roligt haha, men roligare i verkligheten! :)


film på samhällen.




kortspel på flygplatsen till kreta.


Det här är lars-åke och sen döpte vi en annan till tor-leif. Väldigt fina namn tycker vi =) mihi.


HAHAHAHA. Den här bildenhar gett många skratt. Vi hittade en rullstol på mammas jobb som mimmi satte sig i och åkte runt. Så jäkla kul :D


Min skallepär!


M&M i gallerian. Tokbollar :)


Min kärlek :) den 9:onde skulle man skriva den man gillars första bokstav i handen med ett hjärta runt och jag var med tvungen hihi.


Vi hade tråkigtpå matten så vi skrev alla tal med näsan ist. Och vår lärare hatar typ oss haha. Stackars oss :D


Mys med angelica!


Mina pennor sitter alltid i håret :)




nu: sova!

Nu hoppar jag i säng efter massa musik. Annars kommer jag vara död imorn när annie vaknar och vill upp x) PUSS!


julen - kan inte överskattas!

Jul är nog det bästa som finns, finns det något mysigare? Åh, den som säger att julen är överskattad är en glädjedödare!! Allt som här till julenär så mysigt. Mhm.. Jag längtar! =)


Några saker som hör till julen men det bästa är nog att hela släkten samlas och firar tillsammans. Kanske en klyscha men jag tycker verkligen det. Alla är glada och humöret är alltid på topp just då! :)


imorgon

Imorgon blir det tjejerna på en myskväll hemma hos mig! Får städa hela dagen för båda mina rum är smutsiga och väldigt orena haha. Så blir det och umgås med annie lite med tror jag.


Ni är bra flicks!


idolfavoriter

Det här är mina favoriter i idol och har varit enda från början. Så sjukt bra alla tre!


sleeptime

Nu sover gullegrisen här jämte mig. Vi kollade på sytrar i jeans men hon var trött så hon somnade medan jag kollade klart. Ska med sova snart tror jag men sitter nog lite här först =)


sömntutan nr 1 ;)


mysig kväll

Kvällen har varit väldigt lyckad! Vi har gjort massa mys tex att badat i poolen och ätit tacosbacon. Mycket tjejsnack blev det med. =) Mycket man har att snacka om nu när man inte träffaslika ofta, så det blir lite extra nu. Nu ska vi kolla på en film och prata oss till sömns. PUSS PÅ DET!


mea och hanna


Åh, vad jag är avundsjuka på mea och hanna som nu är i sthlm och shoppar loss. Hoppas ni har det bra i huvudstaden tjejer =) ♥


ikväll: annie!

Är sjuk idag, det är nog bieffekterna sen sprutan tror jag och mammi. Så imorse gick jag upp med tjejerna men mådde inte bra så vi gjorde lite frukost och sen hoppade jag i säng igen och sov någon timme och sen kolla lite tv och bara ta det lugnt. Illamåendet är över men hurvudvärken är kvar men det överlever ju jag :) Så ikväll, eftersom det inte smittas, ska jag va med annie min bannie ikväll. Ska bli myskväll med MASSA tjejsnack. Åh, det gillar jag! =)


min skallepär ♥


en liten rolig grej

Sen hände ju en rolig insident på lekplatsen. Jag fastnade med rumpan i gungan och vi kunde innte få upp mig haha, så jäkla kul var det!! :D






HAHA!


mysig torsdag


mackor till lunch/kvällsmat. =)


massa lek och flumm på lekplatsen är alltid kul.


gullis! ♥


smidiga jag haha.


inte beredd, ser jäkligt posigt ut haha. Kollade stjärnor, vi döpte två stycken till stjärnan och tian. Kul man kan ha ;)


gliiidarn :D




mys vid brasan med julmust. sen bar det ut på promis igen med oksa och sen blev det hem till mig och spela spel och snacka i massor =)


mys i sängen


Nu har jag och cissi legat i sängen och kollat film. Väldigt mysigt!
Sen så har vi kommit på att vi är väldigt desperata efter en person haha, oj så snygg man kan va :D
Och så har vi garvat sönder till en speciell bild på en speciell person haha. Det är najs! =) Och nu knäcker sig cissi sig igen HAHA.
Snart kommer mimmi och då vet jag inte vad vi ska göra, blir säkert bra. PUSS!


cissi och mimmi



Imorgon är det dem här två snyggingarna som gäller - mimmi och cissi. Dem ska sova hos mig för mamma och pappa är borta så dem håller mig sällskap under natten =) Blir pepparkaksätande och julmust, bada i poolen och rundvandring i vilshärad. Så grymt mysigt och sen slutar kvällen med alla tre i en liten dubbelsäng. Hihi!


tylösand


Hittade en mysig sommarbild. Mina vänner - ni är bäst!


ice age 3

Kommit hem från anchelican för inte så länge sen. Ice age var ju bäst haha, så jäkla klockren! Och zid är ju såklart den roligaste, helt enkelt bäst! Satt och pratade väldigt mkt vilket var skönt. Var så länge sen vi träffades så hade sjukt mkt att prata om. Riktigt härligt =) Nu ska jag nog sova.. PUSS!


hos angie

Är hos annen nu och har ätit kebebpizza och mysit. Ska kolla på ice age 3 nu och har velat se den så sjukt länge för ice age är nog den roligaste tecknade ilmen som gjorts haha! =) Men nu ska vi kolla. BYEBYE!


sexton år

Idag är det ingen vanlig dag för idag fyller jag SEXTON ÅR :D
Vaknade av massa sång vid sängen och mass paket, älska paket. Fick massa kläder och lite pengar och lite annat smått och gott. Sen skola såklart, helt okej men var så sjukt trött så det kändes som man skulle dö hela tiden haha. Men det är ju kul det med (y) Sen var det hem och sova lite och äta lite. Firade med farmor och farfar igår så blir inget idag. Får se vad jag gör mer än att plugga haha. =)


därför lägger man ut en väldigt sexig bild på sig själv ;) HAHA!


dagens...

..Frukost: tacos haha, bra frukost va? 
..Dagens Outfit: mysisbyoxr och stor t-shirt, slappsöndag ju =)
..Humör: happy, men trött.. och lite förvirrad.
..Gjort: softat, pluggat, gått med mimmi, duschat och kollat tv.
..Planer: att sova och kolla klart på mamma söker!
..Lunch: ingen typ, kom jag på nu.. nötter haha.
..Läser: kalle anka, min favorit bok ju (a)
..Bästa: min mimmimus ♥
..Middag: fläskifile och potatis med släkten.
..Barn: HAHA, dagens barn? något nytt?
..Väder: mysväder i massor.
..TV-program: oth, gg och mamma söker.
..Tänkvärda: jag tänker på mkt, kan inte bara säga en :)
..Kom-i-håg: att gå och lägga sig i tid så man vaknar pigg imrn!

Hade inget annat att skriva så fick bli en sån här som jag hittade på en annan blogg. Ingen blogg mer idag för nu ska jag sova, godnatt på alla ♥

grattis till 7 månader


Grattis till m&m som har varit tillsammans i 7 månader idag. Kändes som det var igår ni blev ni.. Oj, vad tiden kan gå snabbt! Men det är bra :D

Nu drar jag ner till mimmi där vi ska ha en lyckad kväll som det alltid blir. =) Ha en fin lördag!


favoriterna



Favoriterna ikväll. ♥

När jag sa det till pappa nyss så var hans reaktion: jasså? gamla ligan tillbaka :D Haha!

Ska bli riktigt mysigt tycker jag!


död fisk är man nu!

Är dööööd. Oj, vad seg man kan vara. Känner inte för något annat än att ligga i min säng och feta mig hehe (a). Några skulle till rasmus och käka pizza idag på dagen men jag hade verkligen inte ork till det så kanske blir mimmi, markus och mattias? ikv ist. Har verkligen ingen aning, men mimmi sa något sånt och det är alltid kul ju =) Nu ska jag kolla klart twilight och sen.. Dont know!


Glömt att säga grattis till min angelica som fyllde år den femte. Grattis älskling!
Haha, kom och tänka på alla "kalas" vi har haft tillsammans genom åren, tror det vart 4 stycken. Åh, saknar den tiden! ♥


världens bästa mamma


GRATTIS TILL MIN MAMMA IDAG!
Glömt att gratta henne. Idag fyller hon 52, en liten gammal tant =)
Hon är bäst verkligen, bäst!
Hade ingen annan bild på henne haha, så fick bli denna.


busig man kan va!

Fortfarande uppe.. säger bara: MSN ÄR FARLIGT! Haha! Stannade kvar lite och sen blev jag inte trött längre och nu är överskottsenegin på topp (a) Riktigt kul faktiskt. Men kommer va död imrn men det är lugnt för ska bara slappa imrn. Får se om något roligt händer sen mot kvällen eller något. Vill hitta på något riktigt crazy känns det som haha. Aomen men snart ska jag sova.. GODNATT!

trysilbild



Ååååååh, vad sugen man blir på snö när man ser den här bilden. Vill bara dränka någon med en fet snöboll nu hehe (a) Förresten så saknar jag trysil med dampungarna vilket jag tycker ska göras om någon dag igen. Helt klart =)


G R Y M

Kom nyss hem från bion och ja kan verkligen säga att den var sevärd, sjukt bra tyckte jag! Men har ju alltid gillat hans låtar så ett genrep från han konser är väl då inte fel?
Först skola sen åkte jag, mimmi och challe och åt. Sen lite senare kom lukas och felix och sen mattias och markus. Fick bli ett hejdå till felix som redan sett filmen och sen gå och kolla bio. Skulle egenligen vart efter men mimmi mådde inte bra och alla var rätt körda så det fick bli hem ist =)
Jag tror faktiskt att jag ska gå och lägga mig nu med, puss!


this is it


Imorgon blir det this is it på bio vilket jag vekligen ser fram emot. Bion börjar halv 7 tror jag och ska dit med mimmi, markus, mattias, challe och lukas. Blir kanske att äta något efter? Jag har ingen aning men antar att inte kvällen slutar efter filmen ;)


kärlek...

Skola sen springa för att hinna med bussen hem men hann såklart inte med (typiskt) så jag, mimmi, challe och cissi gick till donken ist och köpte glass och snackade killproblem. Asså killar är vekligen bajs, haha. Sorry att jag drar alla över en kant men kan säga iaf att många är det. Jag gillar inte att gilla en person längre för jag blir bara stressad och får ångest, erkänn sjukt? Känns som att man kommer vara singel hela livet, helt seriöst. Nej, men just nu ska jag vara singel har jag bestämt mig för fast man egentligen vill ha en kille, ååååh. Får damp på mig själv. skulle vilja banka in mitt huvud i en vägg så jag slutar tänka så mycket när det gäller sånt. Tänker för mycket alltid när det gäller sånt. Okej, nu kommer säkert många tänka "kan hon tänka för mycket?" haha, men ja! Det kan jag faktiskt. Kärlek är jobbigt.. Bajsa på det!


dags för sängen

Känns som att huvudet ska ska sprängas snart och att jag ska spy vilken sekund som helst så jag tror nog att det är dags för sängen för min del nu. Blir kanske en snabb dusch innan och lite historialäsande men annars är det bara på med pyamasen och hopp i säng. Godnatt ♥

Lite kreta bilder

Lite bilder från den enda dagen det var riktigt fint väder =)


















Sen började vi åka på en jätte läskig väg. Den gickrakt uppåt och smala vägar så vi fick vända och ta en annan väg ist. Äventyr är roliga.. och läskiga (a)




Sen blev det att hoppa runt bland alla stenar, så ont vi hade efter det HAHA.


rolig dag!

Skola idag, väldigt kort och allmänt rolig faktisk. Sen blev det stan där det blev donken med mimmi, amalia, jesper och rasmus. Mums, tänkte bli ännu tjockare :D haha. Sen blev det lite shopping för mig och mimmi och sen möta upp markus. Lyckat!

Sen en rolig sak som hände. Jag tappade ju bort min mobil i kreta så vi fick spärra den men vi hittade den dagen efter på gräsmattan utanför hotellet så pappa skulle låsa upp den i veckan. Så jag ringde då pappa från min mobil idag och samtalet lät:
Jag: Du pappa, när ska du låsa upp min mobil? Hinner du idag?
pappa: Jag ringde i måndags och sa att dem skulle låsa upp den, vet inte hur lång tid det tar..
Så hör man mimmi i bakgrunden: Du pratar ju fan i din mobil pucko?
HAHAHA, så jävla sjukt. Borta kan man verkligen vara ibland x)


M&M ♥


new moon


Fick ett mess av annie imorse, där hon frågade om jag och mimmi ville hänka på new moon med henne fredagen den 20 och såklart sa jagoch mimmi: JA!  Så det blir vi tre sittandes på tredje raden, dreglandes och ivriga :D Låter helt underbart tycker jag!


nu: sova


Bild från elafonisi. Mer bilder från det stället kommer imrn för ska sova nu. Förresten så har börjar vi 10 imrn och slutar halv 1, inte så pjåkigt va? ;) haha. Sen drar jag och mimmi in till stan och shoppar lite.
Godnatt alla bra människor! =)


blue eyed girl


Asså amalia, du har så sjuuukt fina ögon! Det är sjukt, kolla så blåa och klara dem är. Åh, skulle gärna byta med dig snygging! ♥


länge sen


brutto och skallepär, lust att ses i veckan alla tre? =)


mimmimus har blogg

Bästisen har skaffat blogg, kolla in den nu såklart :D
http://isaacson.blogg.se/


kretaresan

Måste bara säga att kreta resan, ni vet? var den bästa resan jag vart på, så sjukt kul vi har haft mimmi. Ååh, vill tillbaka igen :D Så, nu vet ni det! Mihi.


outfit

En liten outfit från igår =)


Och ett väldigt misslyckat försök, trillade när den tog xD


promisen




Vår glamourösa middag ;)












osäkra minen ..


och den här bilden gav många skratt! ååh, det var kul :D



Sen blev det massa mums och plugg i soffan.. kanske inte så mkt plugg (a) vi störde och retade varandra ist, men det är kul det med hihi.

Snart ska jag följa amalia till svennes sen blir det lite mer plugg för blev inte så mkt nu =) puss på det!


amalia på besök

Nu står amalia vid spisenoch lagar lite bacon till mig :D haha. Nej men jag gjorde kycklingen och spaggetin och hon bacon för hon var tydligen "expert" på det, får la se om hon är så bra som hon säger ;) Vi köpte lite pepparkaksdeg med på ica idag så sen ska vi ta en promis, sen hem och plugga med pepparkaksdeg och massa varm choklad. Nu måste jag hjälpa henne lite känner jag haha. Vi hörs sen med bilder. PUSS!

sleeptime

Måste plugga vidare nu, sen duscha och sen SÄNGEN! =)
Hörs imorgon och då kommer mer bilder!
PUSSPÅDET!


En fin bild från kreta.


milia

Kan lägga in lite bilder på ett hotell vi bodde på i en natt. Det var en by som har levt kvar i flera hundra år där allt är ekologiskt, maten och finns ingen ström där heller. Det var faktiskt rätt mysigt men räckte verklgen med en natt för det var askallt så vi låg med varma tröjor och mysbyxor och frös hehe. Kändes som en vinterresa haha.










lite kreta bilder

Var nyss ute med mimmi och markus på en promis. Mycket mysigt och väldigt roligt med kan jag nämna =)
Tänka lägga in lite bilder från min kamera med, mimmis bilder får ni sen!






gick inte precis skitbra för oss att nudlar med pinnar kan jag säga x)


såhär såg det ut när mimmi skulle nysa :D HAHAHA!




fluum på planet är alltid kul! :D


så var vi framme i kreta.. hm, väldigt fint väder va? haha. Första dagen det regnade på flera månader på fleramånader och en tant i typ 60 års åldern hade aldrig vart med om något sånt regn. Men det blev inga sura miner på oss, vi tröstshoppade massa ist :D haha.









Sen blev det lite roligt på hotellrummet ..















nu ska pappa hjälpa mig med läxan så kommer snart tillbaka och lägger in mer :)
PUSS!


nu - skolan!



Snart drar jag till skolan efter att inte kunnat sova. Tror det blett för mycket slapp så nu är man utvilad till skolan =) So long!


RSS 2.0