NATALIE

jag saknar bohuslön och jag saknar natta!




alla bohuslän minnen är dom bästa lätt! saknar det och vill ha sommar nu!

laila bagge



så fin dans! alla grät typ. :')

robinson



robinson har ju gått nu 2 ggr och jag tkr faktiskt det r riktigt bra. många tkr att det r dåligare n vad dom andra säsongerna har varit men jag gillar det! det skulle faktiskt va kul att vara med dr i men jag är en sån person som hatar fisk och är jätte kräsen i mat så det hade nog inte funkat så bra tror jag hehe :)
den personen som jag tkr ska vinna hittils är jarmo, han där gamla killen som är värsta överlevaren och kan typ allt. men det brukar ju inte vara så att den bästa överlevaren vinner för dom bildar ju massa pakter och röstar ut dom som r mest hot i tävlingen och tror dom kmr se han som hot i slutet..



coolingen jarmo (h) haha


bilder







höhö. pluggdag idag så kanske lägger in något sen :)

lööördag

sitter och kollar på "jag vet vad du gjorde förra lördan" med angelica.. sjukt roligt program vad vi sett hittils iaf men man vet ju inte helt skert om dom r hypnotiserade lr inte men roligt ändå. :) kolla på det är ett tips iaf.. hihi

foton

tog massa foton idag min fina vän jenny!










mer bilder KANSKE kmr sen :) hihi


hanna

igår var det ingen vanlig dag kan jag säga.
det var nämnligens hannas 15 års dag!
grattis snygging <3



annie och hanna <3

räkost reklamen



roligaste reklamen på mkt länge. ica reklamerna är också en stor favorit men den här tanten slår ju allt HAHA. bäst! :)

barnen på luna.

har suttit nu ikv och kollat på barnen på luna. ni vet den där serien som gick för jätte länge sen iaf, den är så gullig tkr jag. så jag är snart klar med alla 8 avsnitten :) snart ska jag nog plugga lite no till.. blä kan spy på no!


så roliga namn tkr jag: glen, mercedes, pärlan och torsten haha.

onsdag..

har inte så mkt att skriva i bloggen och har inte så jätte lust med det heller, vet inte men det kmr och går ju :)
nationella gick väl helt okej. blev klar på en halvtimma så det var lite gött! sen hade vi so, kollade på någon konstig film och lite så. sen slutade vi och då fick jag, mobbad som jag är ta bussen själv till annie.. mimmi och annie tog moppen dit haha. men som tur va hade jag evelina som sällskap iaf. hemma hos annie åt vi massa godis och chips och hade roligt. sen hade annie modevisning haha. roligt!  hon showade upp lite kläder hon nyss köt och lite sånt :)
mimmi skjutsade hem mig sen och efter det har jag sovt och pluggat och vart lite på datorn! ska snart kolla på vänner som jag följer thehe. följer alltid det, bäst ;D

bjuder på den haha.
ha det goodi!

NATIONELLA

NOOOO, idag är det nationella prov i engelska. och det ska inte bli kul för är rädd att sänka mig i det och hade muntligt igår och det gick bajs. asså stamade hela tiden + att jag kom typ inte på såna små ord som ty ehm.. rocks asså stenar jag bara tinie mountains haha. men ah får hoppas att det går bra! sitter och kolllar på the voice nu men ska snart göra mig lite iordning för mimmi kmr med mopen och hämtar mig snart, hon är snälll :)

lycka till 9:0r på proven!




thelma och jaa. saknar dig <3

jennydag

sorry, skrev inget inlägg igår men hade inte att skriva om och så.. inte idag heller haha men måste ju skriva något. skolan var som vanligt alltså tråkig! men sen på efteremiddaegn har jag och jenny vart och övat för vår idrottslektion och så och sen ätit popcornmed chokladpudding, mumma ;D
vi gick också på en liten promenad och följde henne till bussen men sjukt kallt. höll på att frysa ihjäl i mina leggings hehe..
nu är det vänner som gäller.. byebye!

madison




tog lite bilder från madisons hemsida, såhär såg det ut i fredags iaf ;D
nästa gång hänger kanske mimmi och annie med också, ska blir roligt!



där ser man lisa och det ser ut som hennes arm är typ mil lång HAHA

run run run

joggingen gick ju så bra.. not! nej men pappa och dom tjatade på mig att vi skulle ut nu men då hade jag ätit bara en halvtimme innan men gick med på det ändå. jag sprang lite men sen fick jag avbryta för jag hade så mkt håll så gick en runda ist :) haha. lato jag är! har också gjort 2 ½ matteläxor för har varit lite lat på dom men nu är jag snart ifatt igen.
ikv är de en riktig tv dag. förs oth, gg, wipeout, sanningens ögonblick så ska försöka bli klar med läxorna innan tv programmen börjar!

hörs säkert sen <3


bbook.se



bbook.se



nicole


gillar't

helgen!

har inte haft så mkt tid att skriva i blogggen så skriver nu ist :)
i fredags på dagen var jag med hanna, mea och jenny. kollade lite film och så sen gick hanna hem lite senare gick mea också hem. då var det bara för mig och jenny att börja göra sig iordning för kvällen. klockan 9 hämtade vi upp rebecca vid preem och så bar det sig iväg till båstad för madison. det var sjukt roligt. där träffade vi upp lisa och 3 kompisar med. kvällen var muchorolig! tack för det! <3

igår var jag med mimi och annie. vi kollade lite filmer och hade roligt. ni är så sköna tjejer! runt 10 åkte dom hem och då kollade jag klart på systrar i jeans 2 och pratade lite å msn med folket!
idag blir det lite lugg och så, ska också ut och springa med mamma :)
hoppas ni har haft en bra helg!


samma humor här ja och det gillar jag :D

Wiiie!!

Mimmi här!
Nu sitter jag, julia o annie i julias soffa och väntar på mat. Vi ska äta och kolla robinsson snart. Mkt trevligt om jag får säga det själv! Nu vill julia att jag ska skriva något ruuuligt!
KÖP KINDERÄGG OCH SE GLAD UT! glöm inte att bajsa på missis huvud JULIA!! :D


Ha en trevlig kväll!


mammi.



världens bästa mamma <3

hannis



jag är ledsen för hanna får inte följa med till madison för sina föräldrar, har ju alltid vart våran grej vi gör tsm! du ska veta att vi kmr sakna dina dansmoves på golvet galning ;)

,

var ute med pappi nyss och åkte rolerblads? om det stavas så vet jag inte haha. det var välditgt skönt nu  när det är så fint väder. kollade också på never back down som va sjukt bra asså! kolla på den måste jag säga, och en snygg kille i huvudrollen gör ju det inte sämre (a)
längtar tills imrn då det är MADISON också. hoppas bara hanna får, håller tummarna för dig (Y).






sms

nu har jag gratis sms så det är bara att messa på nu. thihi..
MESSA MIG :D

madison



madison imrn yeeeey :D ska dit med jenny, maybe hanna, lisa, rebecca och några av deras kompisar. det ska bli roligt, riktigt roligt!

torsdag.

toppen humör idag, varför ? jo för det är yberfint väder! allt blir bättre. skolan var som vanligt, 3 timmar no och 2 timmar teknik. sen hem och så la jag mig ute ocvh gjorde matte läxa och somnade haha. det var såvamrt och skönt och låg bara i linne. vaknade sen av att en kråka höll på att kraxa sönder x) men det var lika bra för det var skugga nu. sitter och kollar på top model nu och ska snart ta en liten matbit. harrrrrre :)



saknar fotbollen!


stranden

efter inlägget innan så hoppade jag in i duschen för frös så mkt. väldigt skönt och sen smörjde jag in body lotion över kroppen och ansiktsmask i ansiktet. när jag kom ut hade jag fortfarande det i ansiktet men så sa mamma att jenny hade ringt så jag ringde u henne. hon frågade om jag vill hänka till stan på fredag och vem säger nej till det ? inte jag iaf :) sen när jag la på hade jag glömt att jag hade rosa grejs i ansiktet så telefonen var full av massa gojja x) jag och mammi gick på en lång promenad sen till stranden, mys! så nu är jag hemma och myser i soffan.




onsdag

VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅREN har kommit och jag kan inte bli gladare. vi satt till och med ute och solade UTAN jacka, hanna satt med jacka så jag sa: hanna det blir ju för varmt. och sen satt jag och sa det typ 20 ggr för det var så roligt attt säga för det har alltid varit så kallt så man måste ha jacka haha.
skolan var vanlig, utan att det var några från kulturskolan som uppträde, det var väl bra men kanske inte min stil på musik :) sen var det dags för damphjälmen igen påväg hem och alla garvade åt mig HAHA sjukt kul var det men ah får väl leva med den hjälmen så det är bara att vänja sig innan man köper en ny.
idag ska jag plugga lite som vanligt och ta en promenix.
ha en fin vårdag!

den rätte för rosing!

den rätte för rosing är idag, skitroligt program tkr jag iaf. det är kul att se hur linda är i verkligheten för man har ju hört så mkt om henne. hon verkar helt okej men kanske inte så rolig men själva programmet är kul iaf! jag tkr inte det finns så många roliga killar med förutom hugo som är så snygg, mystisk och mysig. även fast han är 19 år så tkr jag hon ska satsa på han iaf. och det verkar ju som att hon redan gör det. men hon har ju en dotter i 15 års åldern och om jag skulle vart hon skulle jag lätt bli lite kär i han haha x)





snyggingen hugo (a)


v & z



nu har vanessa hudgens och zac efron förlovat sig enligt alla tidningar. man vet ju inte om det är ett rumor men det värkar vara sant. så gulligt tkr jag men är väldigt avundsjuk på snyggingen vanessa, att ha zac som pojk hade inte suttit fel haha. men drömma är alltid bra tkr jag iaf :)
dom hade tydligen förlovat sig för att vanessas mamma ville inte att dom skulle vara sambo utan att vara förlovade och giftemålet har jag hört att det kanske ska vara nästa sommar. hopas man är bjuden då ;)

tisdag.

skolan var ruulig idag, mkr rolig haha. vi pluggade nog inte så mkt, först matte - matteprov gick skit!, engelska - jag och jenny intervjuade anders, so - inget kul, bild - orkade inte måla så gjorde lite annat tex att skratta åt lisa haha. sen var det dubbeltimma so och där hade man kul. vi skulle hålla på med vår kambodja projekt men vi pratade om bajs ist x) så kul! och thorwald tkr jag kan upträda med mitt skratt haha. om det är någon som vill byta skratt är det bara att säga till :)
idag ska jag plugga lite och tänkte ta en liten promenad för det är så sjukt fint vår väder och man blir på så bra humör. jag och jenny satt ute på rasten och pratade tills killarna kom och störde x)
nu ska jag käka klart min tacos. ha en fin vårdag! <3

känner att sommaren är påväg!

måndag.

dagen började med ett gott skratt på mimmis moppe påväg till skolan. fick låna hennes "dampshjälm" som vi kallar det som är skitful så satt och garva hela vägen medans båda sjöng "hosianna davids son, välsignare vare han" haha. det var kul! i skolan var det som vanligt, jag och annie är desperata haha men kan inte säga vf x)
efter skolan bar det in till stan med hanna och jenny. åt på donken och sen blev det shopping. köpte en tröja, jeansleggings och sen ett par solisar :) roligt var det!
nu ska jag plugga lite tror jag.. ha det bra!


och igen :)


klänningar.

haha jag vet inte men jag sitter och kollar på skolavslutnings kläder nu. har inget att göra och jag kände bara för att göra det så här har jag hittat 2 st, jag vill ha med färg ;



sarah dawn finer.



bästa koreografin med solen som går upp i början. hon sjunger bra!

åhus.

för 3 somras sen träffade jag mina 2 kompisar från thailand. julia skickade nyss några bilder som var tagna då och så liten man var, alla 3. alla 3 ska träffas den 23 tsm med, så sjukt kul! jag träffar julia rätt ofta men inte edith för hon bor i strängnäs, så långt :/ men det ska bli mkt najs!


edith <3

edith, jag och julia. tog bort min kropp (a)

liten man var..

förresten så var jag nyss ute med mimmi på en promenix. det känns som vår ute nu, så mys och det var inte kallt. snackade om allt som hör livet till :) du är bäst mimmi <3

ha det!

the rocker.

kollade nyss på en sjut rolig film. den heter the rocket. såg den på planet från canada med men så såg jag den här hemma ed ör den var så bra och huvudrollen är så grymt rolig. se den :)




helgen

har inte hunnit skriva på hela helgen för har inte vart på datorn något vilket är riktigt skönt haha. i fredags var alla tjejerna hos lisa, alla tjejerna i klassen och hade lite mys. först red vi lite på dagen och höll på lite i ladan. då kom annie med världens skönaste komentar " om jag hade fisit nu så hade jag gjort er en tjänst för det luktar iaf godare än det här, förresten så måste jag fisa nu! " HAHAHA sjukt kul! sen påp kvällen köpte vi pizza och hade lite gött. efter maten var det tjejsnack i massor, pratade verkligen om ALLT, skitbra! sen kollade vi på en läskig film som inte jag ville, inte heller hanna och annie men majoriteten vann så vi fick allt gå med på det. i know who killed me hette den med lindsay lohan. jag och skräckfilmer assar inte ihop och inte heller när lisa bor mitt ut i ingenstans där det bara finns skog, det var lite läskigt haha. jag låg i allas knän och kramade sönder jenny medan jag höll en filmöver ansiktet, smsade ist. roligare det ;D sen på morgonen åkte jag,mea, mimmi och jenny hem med mimmi.
på lördagen åkte jag till kajsa, vi gick ut och gick lite. rätt lång runda men det är mys nere vid havet. jag kom med förslaget att bada men det sket sig när jag tog av mig strumporna och hoppade i, inte så varmt som jag trodde ;)
på kvällen kollade vi melodifestivalen och så och jag tycker inte hon skulle vunnit, emd eller sarah dawn finer skulle gjort det tyckte iaf jag och kajsa. sen var det bastu som gällde i en timma typ, jätte skönt och an kan verkligen snacka om allt med den där tjejen! somnade runt 2-3 och sen imorse åkte jag hem klockan 9 för kajsa skulle ut med kvp och jag måste plugga. fast har inte så jätte mkt läxor men lite har vi.. :)
bildern kommer sen från i fredags.

ha det!

ångrar mig men det visste jag att jag skulle göra, så smart x)

torsdag

idag, skolan var som vanligt.. 2 timmar no, tjejsnack riktigt roligt haha!, teknik och vår grupp äger ju. jenny, jag, henke och hörström :) sen var det studietid och då tog jag tag i skoltröjorna så nu ska jag skicka in dom så vi kan få lite tröjor. skulle egentligen tränat idag med, friidrott men mina knän vill verkligen inte att jag ska komma i form så fick stanna hemma. har tränat lite styrka och pluggat och nu kollar jag på mitt favvo program vänner, bäst ju :D
sen ska jag plugga lite till och lite så.

ha det!
<3

min annie.




HAHAHA, din lilla fågel och kraxljud, du är bra tralala <3

me want..



.. men för dyr.

jahopp

jag har inget att göra så tänkte göra en inne och ute lista bara för att liksom, tkr det är kul att läsa sånt så here it comes;

inne:


sanna bråding;
så himla skön person. älskar hennes personlighet, så flummig och hon verkar inte bry sig vad andra tkr om henna och det tkr jag är ett stort plus! hon har vart med nu som programledare lr hur man säger i the voice ju för josefin var borta och hennes komentarer är ju klockrena haha!


jeanstights;
även fast alla typ använder dom så kan man inte sluta gilla dom för dom är sköna och snygga! bättre blir det inte. har ett par ljusa men ska köpa ett par mörka tror jag :)



ute;


bwo;
när dem har slutat göra samma låtar hela tiden kanske jag kan börja gilla dom men bara kanske.


snön;

att snön är framme i mars är tråkigt. nu ska det bli vår och sen sommar. jag vill inte ha snö nu även fast jag älskar snö men nu är det dags för att bada i havet och gå runt i lätta kläder med brunbränd hy. åh sommar nu!

nothing to do.






turkiet.



man blir ju inte lite sugen heller på att åka, och åka ska vi verkligen göra. redan bestämt av moi!

hsm kväll.

på fredag är det tjejkväll ute i ingenstans hos lisa haha, ska blir riktigt kul faktiskt. vi ska se på alla high school musical filmerna hade någon kommit på och det gör ingenting för mig bara kul även fast jag sett filmerna typ 100 ggr men funfun! ;D mimms ska nog skjutsa mig dit lr jag tror det, brukar inte hänga med när alla pratar i mun på varandra haha men det blir nog bra, kmr ut dit å något sätt iaf. sen ska vi nog sova där och sen å lördag ska jag till kajsabajsa och sova där ska bli kul, var så sjukt länge sen! :)


turkiet med klasssen

nu när inte branäs gå för vi hinner inte beställa och inte heller att snön räcker till så vill jag verkligen till turkiet nu ändå haha. vi pratade om det på lektionen idag och man blev så ehm vad heter det ? glad kanske att man kanske ska dit haha, sjukt kul ju ändå, åh vi pratade om det sen och det finns en biljett man kan köpa så ffår man allt med, flyg, mat 4 måltider, hotell med pool och det ligger jätte bra nära stranden och allt så nu ska vi ut och sälja underkläder haha, det var något särskilt märke som jenny hade kollat upp och brukar köpa så får man 500 kr till var och en, så om ni vill köpa så säg till :D newbody heter det!  vi har nu 800 kr/person men vi behöver 3500 och vi ska nog betala lite själva med men vi ska göra så gott vi kan. hoppas verkligen vi kmr iväg och bli lite bruna innan sommaren, det skulle vart meganajs!
hoppas,hoppas,hoppas! :)

haha det går inte att lägga upp bilder men kmr sen!

tisdag

blev inget inlägg igår för var knappt vid datorn, var hos jenny och övade på vår idrottlektion vi ska ha nästa fredag.. kmr bli bäst haha, och töntigast men ja kul :) var nyss och tränade med mimmi, lr blev intet så mkt just träning men annat blev det iaf, båda var skithungriga och orkade inte ta i så vi gjorde annat ist x)
vi håller på att snacka om skolresor i skolan och några vill åka till turkiet och jag och några nadra vill till branäs. tänk va kul man kmr ha i backen asså :D åh va nära man kmr varandra och massa, skulle vart sjukt kul men det jobbiga är att ta tag i det men jag och pappa ska nog fixa lite hoppas jag. ochjag vill ointe till kreta, jag vet inte vf men känner verkligen inte för det med klassen, alla kmr bli så utspridda och killarna kmr säkert smyga ut och supa hela kvällarna. stackars föräldrar och tråkigt ju! haha.
jag försöker inte va inne på datorn för mkt för det är så jäkla tråkigt så nu tänkte jag gå och göra något annat, vet ointe vad men tex som igår när jag inte ville va på datorn lr kolla tv så plattade jag håret och tränade lite haha men det var ju bra det!
ikv är det den rätte för rosing som är as roligt, hon är så rolig att kolla på men jag har ändrat åsikt om henne innan tkt jag hon var lite för stel men hon verkar faktiskt rätt rolig och det är kul att kolla på programmet :)

hörs senare tror jag! ha det bra.

<3


wipeout.

kollar på wipeout nu, bästa programmet ju, sjukt roligt! kul att se på alla som slår sig x) haha, tkr jag och angelica iaf.  angelica gick nyss. vi hann äta, nästan plugga, kolla tv och lite mer småstuff :) fyy vad dina komentarer är klockrena annen, dom knäcker alla haha. sjukt rolig och trög haha :D
ska ringa jenny sen och ska vi plugga över tel för vi har en debatt imrn i skolan och är lite nervös för det för vi ska typ ha med 9c med så blir många .. men det blir nog bra hoppas jag!

<3

angelica

jag vill ha sommmar NU, usch vad sorgset om man kollar ut, helt dystert och regnar. kollade nyss på en film från hawaii, ch då kan jag inte sluta tänka på att vi kanske ska till grekland i sommar. och mamma sa igår att vi kanske åker dit och båtluffar och åker runt bland öarna :D åh trodde inte att man kunde längta så mkt.
ah iaf, idag har jag pluggat och kollat film. angelica kmr snart så vi ska plugga lite tsm och sen göra något, vet inte vad än men alltid kul med henne!


ANGELica <3
heejdå :)

kändis look a like

var inne på hannas blogg och såg att man kunde gå in på en sida och se om man var lik en kändis, och såklart gjorde jag det för har ju inget liv haha. men vet inte om det är sådär fake men kul att testa.. provade på 1 bild och såhär såg resultatet ut ;


haha tkt inte jag var så lik någon men kul var det. :)
ha det bra för nu ska jag sova!

melodifestivalen

sitter och kolla på melodifestivalen nu, själv.. mimi ville inte va med mig HAHA, nej men hon skulle på fest till hanna olsson. så min mammas kompis körde mig till pizzerian så ja kunde köpa lite mat för mamma och 2 kompisar har pysselkväll som inte är ovanligt för dom x)
HAHAHA fan va jag börja skratta när hon där von ugglas började, vem sjunger om " snälla, snälla, snälla, snälla, låt mig inte sitta kvar här själv! " hahaha. roligt att man kan bjuda på sig själv iaf men vet seriöst inte om hon skämtar..
tänkte kolla på en film sen och det har blett en vana nu, kollade på spindelmannen också innan men vet inte vilken jag ska kolla på nu faktiskt :)


ha en bra lördagskväll och jag är confused.

,

gillar, gillar inte, gillar, gillar inte, gillar, gillar inte, gillar, gillar inte, gillar, gillar kanske.

HAAJ

jag kan verkligen inte somna.. klockan är nu 04.00 men det går verkligen inte, inte för att jag har försökt men haha. har kollat klart på alla mysteriet på greveholm avsnitten och kollat lite på livet enligt rosa igen och sen kollade jag på girls just wanna have fun. nu ligger jag i sängen och lyssnar å musik men vill sova för ska se om jag orkar göra något imrn, tänkte fråga mimms om hon hade lust att träffas lite på kvällen men får se om hon har lust att va med mig haha :)
aja ska försöka sova nu, tror jag..

är avundsjuka på er som sover nu thehe. ha det gött, haaaj :) haha

och igen..

när man inte har något och göra för man nöja sig med att göra andra saker. vill ha grejer!


smycken

kollade nyss på mysteriet på greveholm, ååh vill va liten igen! asså så börja på dagis och så, mysigt det var. har inte kollat på lla avsnitt, kom nog till kanske 8 lr något. tänkte forsätta snart.
gjorde också ett kollage av lite kläder lr armgrejer jag vill ha till sommaren, :)


allt från en och samma sida.

ha det fint!


12.55

hahahaha, jag vaknade fören halvtimma sen, och jag vaknade heller inte av mig själv. mamma väckte mig x) sicken  sömntuta! men vi hade bestämt att inte vi skulle sätta klockan så ah. nu sitter jag i sängen med frukost jämte mig som mamma nyss kom med och jag tänkte sätta på en bra film. om niharnågotipspå en bra så komentera gärna. skulle vart snällt :) annars ska jag nog kolla på yesman eller picture this som jag kollade påp igår men jag är en sån som kan kolla på filmer hur många ggr som helst om jag tkr den är bra haha. kollade också på alla livet enligt rosa, jag vet men dom är skit roliga :D senare ikv blir det plugg med.. har religions prov på måndag.. blä!


slänger in en egobild med (a)

men vi hörs senare!

f900212.blogg.se

måste bara rekomendera en blogg, den är jättebra! hon har grym stil, och skriver lite småroligt :)
kolla in henne på hennes sida ; f900212.blogg.se.


hej och hå..

sjuk idag med, 39 graders feber så ligger i sängen och kollar lite filmer! kollade nyss på patrik 1,5, den var faktiskt bra. sjukt rolig iaf haha, spolade tillbaka typ 10 ggr när en av killarna trillade in i en buske men vad så svårt att skratta för gör så ont i halsen x) tänkte kolla på yesman nu och sen lite på lotta på bråkmakargatan haha, så länge sen (a)

hörs senare för nu ska jag på tooooa :) have it!

bästa vännerna.

åh, vad jag älskar mina vänner! dom gör mig så glad hela tiden, om man är på kasst humör kan dom värkligen pigga upp en och göra så man inte kan få luft för att man skrattar så mkt. dom är verkligen dom bästa vännerna!
ville bara säga det, ni är bäst! ni vet vilka ni är <3


sjuk

idag har jag bara slappat, är sjuk. så sjukt tråkigt tkr jag, man ligger och gör ingenting och jag som blir så rastlös hela tiden x) dagen har bestått av papper, tv, musik,messat och sovit. kollade på en film nyss som hette wild child, den var jättebra! gillar tonårsfilmer/tjejfilmer. och killen där i filmen var ju inte lite snygg heller :) thehe.
har ont i huvvet, halsen, föskyld så ögonen rinner hela tiden men jag är på gott humör ändå. jag vet inte vf faktiskt men jag är glad.
nu ska jag plugga lite sen ska jag kolla på mamma mia för typ 100 gången ? haha men den är sjukt bra! och så bra låtar.


grymt bra!

ha det fint!

GREKLAND

åh glömt att säga, JAG OCH JENNY kanske (a) SKA ÅKA TILL GREKLAND I SOMMAR TSM! :D yeah, fy vad kul. isf åker vi med mina föräldrar och så tar vi en restresa ner dit. men det är inte säkert än, har bara pratat om det lite men hade inte sagt nej till det alls :) hoppas verkligen!
sola, bada, ha sjukt kul ;D ÅH! längtar redan haha..


thihihi, jag gillar synen! :D

gladiatorsandaler!


har verkligen fastnat för gladiator sandaler men vill ha lite högre asså inte skithöga men kanske någn cm över den som är över här :) tkt den här iaf fall var fin! köpte nyss ett par också men det var en pytteliten tiniwini klack men dom var snygga tkr jag, kan som sagt nte gå i klack så dom här passade bra haha.

trötttt :)

åh, är skittrött, sjulle kunna somna vilken sekund som helt men tyvärr så väntar läxorna.. blä! idag var det som vanligt i skolan, först matte, engelska - film, so- skoltröjor som jag och david har hand om, har hittat ett tryck nu som alla kom överens om " 9b kan innehålla spår av nötter" lr något sånt haha x) bild, sen var det dubbeltimma so. hanna jag och jenny satt och läste hinduism och buddhism sen kom vår nya lärarkandidat in och frågade vf hanna hade ritat en bajskorv på sitt papper, hon bara: det är ingen bajskorv, det är en budddha x) HAHA. hanna är känd för sin skrivstil haha :D
ska kolla klart på topmodel nu och sen plugga.



dykbilder, roligare inlägg med bilder, tkr jag iaf (a)
hej och hå blont hår, håret blektes ju inte lite heller haha.
ha det göttt !

foto dag!

kom hem för ett litet tag sen från min favorit jenny. var först och tränade, fast blev inte så mkt tränande, sprnag mest runt hahaha x) kul det med! sen tog vi bussen med angelica hem för hon var också på gymmet. hemma åt vi pannkakor och sen blev det lite dator. vi tog lite bilder med jenny nya kamera, dom blev riktigt fina tkr jag!
här kmr några :) ;




gillar bilderna skarpt. jenny looking good :D haha.
nu ska jag kolla klart på vänner, byebye :)

james morrison

när jenny sover får jag sysselsätta mig på något annat sätt, att lyssna på youtube. james morrison är en favorit. finaste rösten, man ryser ju när man hör han :)


och finaste texten!

hahaha


fyyy va kul. kan inte sluta kolla på den :D han och björn gustavsson är bäst ju!

songkran.

världens roligaste dag jag vart med om var nog songkran i thailand. det var verkligen ett minne för livet, det är en särsklid dag i thailand då alla, verkligen alla kastar vatten på varandra och om man åker med moppe på vägarna sprutar dom vatten på oss och massa, efter skolan åkte jag med anton och fabbe i deras tuktuk och då hade vi en spann i mitten med massa vatten i och när vi var påväg till salladan( staden ) så kastade vi på alla haha. det var sjukt kul. sen när vi kom in till stan var det fullt med människor som stod och kastade vatten på varandra och senare tog dom in en brandbil och sköt direkt upp i luften. SJUKT KUL :D







dom kladdade också masssa barnsmörja i anisktet lr var det mjöl kanske haha kmr inte ihåg :p
minne för livet, ja :)


forever21

har hittat lite smått och gott på forever21 men vet inte om det går att köpa där, asså det går inte att skickas till sverige. angelica hade jag för mig att inte hon kunde men hoppas verkligen det. jag och hanna ska isf dela på frakten har vi bestämt :)


den var rätt fin tkr jag (a) till sommmaren när man är brun, om man tar på den nu ser man ju ut som ett lik lr något x)

om någon vet hur man gör och så, komentera gärna :)

jenny dag!

blev inget mer inlägg igår, var lite på pappas dator för min gick sönder lr internet funkar inte, det började med att jag och marcus började dra i datorn haha. vi "bråkade" om den för han ville ladda ner en film, läskig film men det ville inte jag och annie se hahaha så vi drog den fram och tillbaka så åkte batteriet ut och nu hitter jag inget internet på den, konstigt! vi kolllade iaf på hes the girl ist :)
igårkväll blev det inget jenny, för jag jenny och hanna kom aldrig överens om vem vi skulle va hos för ingen villle va hos sig och sen kom hanna klockan 9, jaha ska vi sova ööver ? :o jag ska ju till ullared imrn x) så retligt. så snart ska jag ta bussen till jenny tror jag? får inte tag på henne, hon är en liten sömntuta (a) haha.
vi ska nog ta lite nya foton med hennes nya kamera och träna.. äntligen! nu ska jag komma igång känner jag.

ha en fin studiedag ni som har det, annars en bra skoldag, MOHAHAHA :D

griiiis

sitter nu och slappar vid datorn och ska snart göra frukost. igår kväll var det faktiskt jätte kul! det var då jag annie mimmi och marcus, vi kollade tv, film skratade, pratade, åt godis och massa. i melodifestivalen tkt jag agnes  var bäst men alla idoler kmr såklar med till finalen :) vid typ 1 ? följde vi marcus upp till campingen där hans syrra skulle hämta honom och sen gick vi hem och gjorde iordning oss och låg och pratade i sängen. somnade runt halv 3-3 kanske x)
sen imorse vaknade vi 11 och låg och slappade sen åkte dom hem till sig och jag satte mig och kollade på kyle xy. så bra! vil att det ska börja igen men ska det det ? hoppas det iaf :)
många hade sett pappa på tvn idag, han var tydligen med i en intervju när han hade skavsår haha. jag hann intese det men skitmånga sa det på msn när jag loggade in att dom hade sett han.. dom hade tydligen kommit in i sjukstugan där han satt och hade några konstiga skavsår och då hade dom tydligen sagt : aj det där ser inte skönt ut, pappa: nej men jag skäms nästan lite att jag gick hit in för det här. dom : men vf gjorde du det då ? pappa: nej men jag såg att ni var här och jag ville hälsa till mamma och pappa!, sen pratade dom lite till men vet inte vad dom sa då .. han är sjuk han haha x) tråkigt att jag missade det men men :)

ikv är det jenny som gäller, hon vill sova här men jag vet inte om jag kan gå med på det du (a)
har ju studiedag imrn så vi ska sova över, thehe!

ha det fint! haaaaj.

RSS 2.0