varma sommarkvällar.


jag älskar den här bilden. det som gör den så speciell är att den är tagen klockan 1 på natten när det är helt mörkt men det är någon inställning på kameran som gör att det ser ljust ut. sommarkvällar - kärlek!

Nu drar jag till hannes snart och där ska det pluggas hela kvällen. Har två prov denna vecka sen är allt över, hur skönt är inte det? Åh, läntar tills lovet ska börja och då ska det firas med en kväll lukas, annie och hannes där det ska badas i mängder. Awesome!

vitsippor!


 

Kanske inte värsta vårkänslan i luften idag men det finns där, det är klart! Iaf om man kollar ner på marken så finns den på vissa ställen som på dem här uppe. Vitsippor, hör inte dem till våren eller hur är det nu igen? :))


bilder från en lyckad kväll!































söndag!







Det slutade med att cissi och lukas sov här. Tre stycken i en säng, slå det ni! ;) Låg och snackade till runt 5 och vaknade halv 1 så då blev vi alla sjukt sugna på vitlöksbröd så det var bara upp och sätta igång. Riktigt mysigt! Sen blev det att bada i poolen med kläderna på, tummen upp!


right now


 
detta är då just nu. sitter och snackar med dem här tre + sara och mysar sönder. kvällen har varit väldigt lyckat, tack för allt min fina vänner! mer bilder kommer imrn hihi ♥


taggggga!






juuust nu. nu gäller det, tagga! :D


pizzatime








grymma bilder som man blir så glad av, erkänn? :D hihi. nu blir det att göra sig iordning, puss på er!


nu: färga håret!




Nu är det dags för färgning på hög nivå. Ska bli brunhårigare var det tänkt, får se hur det blir men hoppas såklart på det bästa! :)) Nu gäller det, håll tummarna! höhö. PUSS ♥


puss&kram

max är coooooool! .... det här var då det max ville att jag skulle skriva! haha, för vi vet ju alla att jag är coolast ;)
är hos hanna nu på fest, ska snart åka hem tror jag. mkt najs här men lite problem jao.. men det löser sig allt! hihi. gooooooodnatt!

kvällens planer.

Nu drar jag till hannesbannes. Vet inte vad som händer ikväll, får se vad vi hittar på. Kanske fest eller något, man vet aldrig :) höhö. Sen imorgon är det dags att träffa alla underbara kompisar hemma hos mig på lite partajjjj. Ska bli redigt najs tycker jag! sov gott finingar ♥

ny skjorta!






challisballis






Underbara bilder på min fina flicka idag! En liten flummis är vad hon är och det gillas bigbig time! :D


dykning!

pontus, jag och nina.
Jag lääängtar till september. Då är det dags för dykresan med pappi och det blir ju inte bättre när man kollar på mmassa bilder från thailand men det är så svårt att låta bli (a) hihi.

photobooth

go banana med photobooth är det som gäller nu! jag vet, vi är coola - ni behöver inte berätta det för oss ;)

vinterbilder

Tänk att det här var bara för någon vecka sen. Sjukt svårt att förstå men det är jag glad för att det är borta nu även fast snö är väldigt kul så räckte det nu :) Sitter med challis nu och snackar och lyssnar på musik. Mysigt!

monkiiiii



VÅR!


Förra årets första vårbild på min älskade vän!

våren är här. Jag tror inte jag kan förklara min lycka i ord men underbart och glädje på hög nivå är nog två meningar som passar rätt bra in i det jag menar. ÅH! Skinnjackan på och man frös inte ens. Tvärtom, man var tillochmed för varm när man stod i solen. Äntligen säger jag bara, hoppas det håller i sig bara! Humöret är såklart på topp pga detta och många glädjeskutt blev det i stan idag när man fikade med mea, annie och hannis. Hihi!

en bildserie!

1. Första bilden i "mina" bilder:

HAHA!

2. Ett foto på dig själv:


3. En vän du saknar:


4. En tid du längtar till:

uddevallis på sommaren.

5. Den du senast fick sms ifrån:

6. Den du senast skrev med på msn:


7. Någon du önskar vore här:

saknar flickan!

8. En killkompis:


9. Den du känt längst:


10. En kille du saknar:


11. Någon du har lätt att skratta åt:


12. Något som gjort dig lycklig:


13. Sista bilden i "mottagna filer":


14. Någon som gör dig lycklig:


15. Någon du älskar:


16. Dig som lyckligast:


17. En lyckad kväll:


18. Några du älskar mest:


19. Ett minne:


20. En person du alltid har kul med:


21. Någon som är underbar:


22. En vän:


23. Någon som är snäll:


24. Några du litar på:


@ annen



Sitter hos annen nu och snackar och har precis lagat lite hamburgare. Länge sen nu så nu blir det mycket snack, hihi! Åh, sitter och kollar på massa gamla sommarbilder och man vill bara att det ska bli sommar nu.. :) PUSSS!

vänner - bästa serien!



Är det bara jag som verkligen älskar serien vänner. Det som jag verkligen fastnar hos serien är att humorn alltid är så klockren, att den går varje dag och att varenda människa i vänner har en sak som är typiskt dem och att alla har så olika personligheter. Det går inte att misslyckas då.
phoebe - tankspridd och trög.
monica - pedantisk.
rachel - väldigt sårbar och killtjusare.
joey - tjejtjusaren.
chandler - den skämtsamme.
ross - nördig.
Åh, jag bara älskar det! hihi

rörbäck



Matteprov idag då jao.. Jag har faktiskt inte någon aning om hur det gick. Ett sånt prov man inte vet alls om det gick bra eller dåligt på men man hoppas ju såklart på det bästa. Men är så sjukt glad för alla underbara vänner man har i skolan. Dem som alltid får en på gott humör när man är nere med sina fina leenden, det gillar jag! :) 
Hmm.. ska man göra idag då?  Skulle ju inte tacka nej till att ta första bästa plan till thailand men den idén känns rätt uppbenbar att den inte kommer lyckas tyvärr. Men man får se det på den ljusa sidan - vi går mot varmare tider! meeeee like! ♥

in love!


Be mine - Erik hassle & Ellie Goulding!

Kär i en låt. Det är just det jag är just nu. Åh, så bra den här är. Vet att det är en cover på robyns låt men erik och ellie gör den så grymt mycket bättre tycker jag. Vad tycker ni? :)


pluggsnack..


bild från italien.

Vanlig dag i skolan. Engelska, matte, håla - tjejsnack och det kan man inte få nog av, hehe. Sen sist spaniiiish vilket är nog det tråkigaste ämnet som grundats på denna gjord. Vem kom på det sjukt tråkiga språket? Han eller hon borde vara knäpp enligt mig :D Drar snart till hannes där det blir matteplugg i massor. yeeeeah, i'm loving it!
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejdå, pusssss ♥


.

Nu ska julia gå och plugga klart sin bajsmatte sen är det dags för nana kudden. Låter så fel för är varken sugen på att plugga (är man någon gång det förresten?) eller trött men man kan inte få allt här i världen tyvärr. :)
pusssssss ♥

bästa vän!



Jag älskar dig så otroligt mycket, mimmi. Du är verkligen bäst och kommer alltid att vara det! ♥


melodifestivalen!


Anna bergendahl vann melodifestivalen igår. Ingen som missat det väl? Rätt svårt att göra det eftersom det står typ överallt, haha. Men iaf - vad tyckte ni? Jag tyckte det var helt okej faktiskt. Hennes låt är bra bara att jag och mimmi stör oss på hennes röst men annars så. Hade hellre sätt erik saade vinna ist. Varför?
1. Hans låt är faktiskt helt okej.
2. Han har världens goaste dealekt - skånska.
3. Han är ybersnygg.
4. Han är yber snygg.
5. Han är ybersnygg!
japp, tror jag fick med allt jag ville säga där! ni fick mitt budskap eller? ;)


HELGEN!



Oh, har haft fullt upp hela helgen så därför jag inte uppdaterat här. Men helgen har varit riktigt lyckad vilket ger tummen upp! (y) I fredags var det skola - inga komentarer. På dagen fikade jag med min annie i stan och sen var det hem till henne och göra sig iordning för det var dags för fest i söndrum på kvällen. Runt ett tiden på natten gick jag och hannes hem till honom för att sussa kudden. Igår var det en riktigt chilldag men det behövs då och då. Hela förmiddagen och eftermiddagen spenderades framför fifa och GH med hannes, hans brorsa och kompis :)) På kvällen drog vi hem till mimmi där också markus, mattias och lukas var och där blev det melodifestivalen och snack. Efter alla chips och hejande så tog vi bussen till hanna där det var fest. Riktigt kul så det får göras om tycker jag allt! Vid 1 igen så tog jag och tönten nattbussen hem till honom och sov där. Tack alla för igår och tack hanna för att vi fick komma! :D


minnen!

Kan inte sluta garva åt två bilder från min gamla dator. Hur klockrena som helst om man känner hanna och vet hur klantg hon är. Ida hoppar och hanna ( som ALLTID lyckas klanta till sig, förlåt hanna men det är bara att inse ;) ) kommer då ivägen och ida hamnar på henne. Kolla bara bilderna så får ni se, kommer verkligen ihåg så kul det var!




ciao!



Nu ska pappa förhöra mig på historian sen ska jag till tönten min och sova där. seee ya! ♥


hannes lik en reklamgubbe!

Tycker hannes, min brorsa, är sjukt lik killen på reklamen. Hanna skickade filmen till mig och jag blev sjukt paff på att det var så likt. Kanske inte så likt på bilderna men i verkligheten är det sjukt likt :D
Vad tycker ni? likt eller inte likt? Haha!




jonte & hannes.


kladdiskakor









one word: MUMS!
nu: återgå till spanska som jag inte får in i huvudet och historia som jag inte förstår nog av - LYCKAT! höhö


somewear



VILL ha, SKA ha! MEN.. pankis..


gå din egen väg, följ ingen annans.



Foto från underbara kreta. Åh, ta mig tillbaka till dem dagarna då man reste runt bland värmen och regnet med min grymma kompis som gav en magknip efter magknip av alla hennes påhitt. Roligare och galnare person får man leta efter! I promise ;)


miss you, annen!



När vi ändå håller på att lägga in lite gamla godingar så kan jag samtidigt visa den här. Kanske inte någon goding men roligt hade vi iaf när vi tog den. Tagen för 4 år sedan då jag och annen hade lite extra tråkigt en sommardag. Jag saknar dig, gumman ♥


russian roulette



 "Slutade" klockan 11 idag så nu har precis lite lasagne slunkit ner i min mage och har precis krypit ner i min varma säng men där tog dem bra sakerna slut.. Nu blir det spanska och histora som gäller för dagen. Ska nog tvinga jonte att göra en kladdis med mig snart med (a) Låter helt utmärkt enligt mig. Loooove it! ♥


fina vänner!



sleeeeptime! godnatt finingar ♥


bilder från underbara italien med dem bästa ♥























































Helt sjukt hur fint det var där. Ett underbart vinerland som man inte kunde få nog av!
Fick bli massa bilder från min mobilkamera bara tyvärr för min andra har hampe i thailand :)


pictures

Gamla bilder från min mobil som jag la in på datorn nyss. Enjoy ;) haha


boooowling, yeah!


markus goes cool när han blev krossad på bowling :)) höhö


fika med min banan, alltid mysigt!


tummen upp för pastavagnen och en fin vän.


vallåsen med mina små bajsbarn.


två dampbarn på en buss är en upplevelse ska jag säga, men en rolig upplevelse helt klart!


hålor i skolan är fullt med tjejsnack och det gillas redigt mkt!


HAHAHA, men älskling får till det ibland!


Elin - en av dem roligaste människorna jag känner! :D


hmm.. vilken fläta är snyggaste - elins eller jespers? tror vi har en vinnare ;)


vi är för coola för att plugga.....


chokladfondue (stavning?) var en höjdare at my place.


mimmi sexiga (?) min som vi diggar redigt mkt!

spenderade hela helgen med min plutt och det gillas mkt :))


ett litet russin

Kom nyss upp från badet efter har legat där ett par timmar. Inte njutit som man brukar göra när man badar i en bubbelpool. Utan jag har legat och läst tråkig historia som jag fortfarande inte har någon aning om vad det handlar om.. Hur går det ihop? Resultat efter 2 timmars badande: ett skrynkligt russin :) höhö.


En blå himmel - happyface!


Fint ljus men det syns tyvärr inte på min kassa mobilkamera.. ;)


Plugg - sadface!


converse



En sak som är säker att ett par converse kommer att sitta fint på mina fötter i vår. Åh, kan inte bara våren komma snart? Ett par höga vita och gärna ett par korta röda. Hade man ju absolut inte sagt nej till ;)


kärlek till er!



Är inte den här bilden helt underbar? Den sitter just nu på min vägg och jag blir så glad varje gång jag går förbi den. Nästan olagligt söt. Och det gör ju inte det sämre av att det är två fina vänner på fotot heller! :)


går inte..



Ja, ni ser ju själv vad man har skrivit på boken.. Finns det något värre än läxor? Först går man i skolan och SEN när man har slutat ska man hem och plugga rumpan av sig igen. Känns ju lite sådär onödigt eller vad tycker ni? Det blir iaf plugg hela dagen för mig, kanske inte något jag ser fram emot men en sak jag ser fram emot är vecka 12 då allt är över. Då blir det att fira, stort! :))


flashback

Min farfar har haft min gamla dator nu i några år och igår fick jag tillbaka den (äntligen!) så jag kunde lägga över alla bilder från den datorn till min nya. Sjukt kul att kolla på hur alla har växt och förändrats. Tänk vad tiden går snabbt seriöst, sjukt ändå! Men det gillas, tummen upp för det. Men lite läskigt ändå..

Här kommer ett litet smakprov på alla miljontals bilder :))








































































Oj, klockan är redan 21.52? Fan! Måste ju plugga in engelskan i huvudet då det är redovsning imrn.. Känner att det kommer gå så bra.. Ja, jag är ironisk!
Varför ska det alltid gå så snabbt och sitta vid datorn och sen när man pluggar så går klockan så ybersakta. En sak som är säker är att det är något man stör sig på. Iaf jag! kraaaaam ♥



kan inte bli så mycket bättre!

Åh, nu har min fina vän jenny gjort en ny header till mig. Visst blev den yberfin? Det tycker jag iaf. Lite vårig och så, det passar ju nu när det är vår snart och allt! :) Nöjd som en blåval här. ♥


jx2.blogg.se är hennes berömda blogg, mihi.


RSS 2.0