challis.



Ikväll blir det att träffa fina flickor i challes sommarstuga som ligger här i vilshärad. Hur bra är inte det? Ska bli grymt mysigt! Är som sagt lediga imrn så då blir det en lång fika med cissi med och sen träffa bajskorven. Åh, vad jag älskar livet nu!

helgen!

I lördags blev det inget plugg som jag sagt, hehe.. Livet är för bra för plugg :D Fick ett litet mess av min fina jenny så det blev att träffa henne på min veranda några timmar med massa mysigheter. Vid fem tog vi bussen in tll stan men jag hoppade av på vägen och gick hem till hannes dit sen dem andra bajsbarnen kom sen. Där blev det att kolla film, spela billjard och äta mummamat! Igår så vart jag lite med hannes och sen på kvällen så tog vi bussen till vilshärad och träffade det gamla gänget, saknar det! Blev att grilla "sådana där vita mjuka små saker" (haha, citat - amalia) Blev sen bussen med olle och och annie hem till hannes och sen sov vi där. Mys. :)



ALICANTE!


Nu smäller det snart. Bara 10 små dagar kvar tills jag och cissi drar till Alicante. Längtar så sjukt mycket. Kan inte fatta att vi faktiskt åker. Hoppas på mycker sol, bad och roligheter på kvällarna med en rolig tjej som heter cissi "bajsis" berntsson. Sen kommer vi hem perfekt till midsommar. Hur bra? mmmm, i'm lovin it! Men vet inte än vad som händer på midsommar faktiskt.. Men det löser sig såklart annars får det bli något roligt spontant med grymma vänner. ♥


planer för lördag.

Ikväll ska jag dra hem till hannes och jag tar samtidigt med mig mimmi, markus, mattias och lukas med. Kommer bli redigt najs kan jag tänka mig! Ett gott gäng som jag gillar. Blir nog lite signalpoker för jag och mimmi ska slå markus och hannes för dem slog oss förra gången, revaaaanch säger jag bara ;)


Dear John!


Måste rekomendera (stavning?) en film. Dear John heter den. Den är så grym så det är sjukt! Älskar den. Den är gjord av samma film som har gjort the notebook som är min favorit kärleksfilm. Man har ju sina favoritfilmer i olika genre ;) som att jag har the hot chick som min favorit komedi. Jag säger bara: kolla på den här filmen!


kärlek!

Börjar gilla den här klassen mer och mer för varje dag som går. Det går upp och ner och vi har våra dagar då inte allt är på topp men det har väl alla klasser ;) Men jag känner att vi kommer ha 2 roliga år till tsm till som jag ser framemot. Det gillas. Puss på er ♥


eye



Kolla den här flickans ögon. Shit säger jag bara! Dem är så sjukt fina. Hade gärna bytt med dig cissi men ibland får man nöja sig med sina egna antar jag ;) Åh, du är bra du!


fina dagar!

Är redigt dålig på att blogga här känner jag.. Men kan ta till mitt försvar att det har hänt väldigt mycket på senaste och har heller inte så många nya bilder så då är det heller inte så kul att blogga och inte så kul att läsa bloggen som ni vet! :) höhö. Dagarna i veckan har varit grymma. Fullt upp. Shoppat med jenny och cissi, träffat pojken min, solat och badat, haft klassdag som var sjukt rolig, tylösand med flickorna, grillning på stranden och firat amalia, "sovit" hos mattias och markus med mimms och har bara haft allmänt kul med fina vänner. Åh! Brände mig igår över hela baksidan (AJ!) så idag får julia vara borta från solen och plugga lite matte ist. Kul? Ohnej! Men det är sådana smällar man får ta när man inte smärjer in sig tillräckligt med kräm ;) Nu blir det frukost, PUSS!







Var lite busig och snodde lite bilder från randome.blogg.se. Hoppas det var okej tjejer! :)


grekland ♥







RSS 2.0