vallåsen!

I måndags, den sista dagen på lovet så åkte, challe och sara till vållasen för att köra lite i backarna. Ett perfekt slut på lovet faktiskt. Hade så sjukt kul och så träffade vi också jesper "blondie" rask där så vi åkte med han lite med :) När vi åkt där några timmar blev det bilen hem och sova på saras axel tills vi kom till lilla halmstad igen! Får vi verkligen göra om tjejer ♥


innan vi åkte ut i backen :)

 


sara med sin eldhjälm, haha!


fika i värmestugan.


jag visar min kärlek till blondie, HAHA!




mina girls!




i skymningen!




avslutar med en söt bild på korvisen :)


bio ikväll!

Nu ska jag ut och åka pulka med hampe och jonte. Älska pulka :D maha.
Sen ikväll blir det bio med sara och challe och sen äta någonstans. Tror jag kommer att bli finnemang! ♥

 


toppen dagar!

Har inga nya bilder och då är det inte så kul att blogga för inlägg utan bilder är ju inte så kul mendet får gå nu =)

Torsdag: båstad med hampe, jonte och martin där det blev shopping. Köpte ett par jeans som var 70 % på, gött eller vad? Sen på kvällen blev det chill.

Fredag: började med att cissi kom hit till mig vid 10 så åkte vi till stan och shoppade lite. Köpte en skjorta och en jeanskjol till sommaren :) Vid 2 tidenåkte vi hem och badade i poolen och sen blev det film. Vi var väldigt velade när det gällde att åka till club expirience, först bestämde vi att vi inte skulle åka för vi hade inte lust och sen kom lustern tillbaka så det blev det. Så vi tog bussen in till kåren, köade i 1 timma innan vi kom in men väl där inne var det väldigt kul. Lyckat! =) Sen vid 1 tog vi bussen hem och badade i 3 ½ timme. Alltså från 2 till halv 6 haha. Snackade om allt mellan himmel och jord och massa tjejsnack. Åh, det var riktigt mysigt! :)






my sister's keeper

Ligger nu i sängen med challe och har nyss kollat film. Blev my sister's keeper som var bra men lite sorglig, brukar inte gilla sorgliga filmer men denna var bra :) Ikväll har vi bara myst och haft allmänt kul. Blev ut i snön och åka ruschelbana (stavning?) med. Hihi!
Snart ska vi sova och imrn - då blir det verkligen ut i snön. Åh, vad jag älskar vädret!


good bye!


Haha! Nu tar jag bussen till challe och spenderar också natten där. Kanske blir lite snö aktiviterter? Jag hoppas det =) GODNATT!


kvällens planer!


Ikväll blir det dem här två flickorna, challe och sara.
Puss på det! ♥


släkten samlas.


Idag kommer maggan, kusinen och claes ner till halmstad. Vi skulle egentligen upp dit men dem kommer nerr till oss ist, riktigt mysigt! :)


likhet!

Vi hade ett litet konstigt samtalsämne vid matbordet - jonte kom fram till att jag var lik kirsten stewart och hannes kom fram till att jag var lik kirsten allen. Kollade upp vilka det var och nej, jag tycker inte alls jag var lik någon av dem x) Haha!


Vad tycker ni? :)


mer snö mer snö mer snö


Jag gillar det jag ser ;) (alltså snön!)


mobiler...

Asså jag börjar undra om jag har en jäkla massa otur när det gäller mobiler. Nu har den jag har sålänge min andra lagas gått sönder och nej, jag vet inte vad som har hänt. Inga knappar går iaf inte.. Min första gick sönder, min andra gick sönder nu, min tredje tappade jag bort och den fjärde är på lagning nu. ÅH, jag blir arg!


Den här är lik den jag har nu. BAJS!


igårkväll!

igår kväll var en riktig toppen kväll. På dagen var jag med mimmi och låg och snackade i hennes säng massa och spelade gameboy, haha! Sen på kvällen åkte jag och mimmi till ringenäs och mötte upp mattias, markus, lukas och robin där och åkte pulka i mörkret, riktigt kul! :) Där stannade vi kanske i 1 ½ timme och hade lite snöbollskrig och sånt. Sedan bar det hem till mimmi och kolla film. Hihi!

Tog tyvärr inga bilder igår.. Får bli någon annan dag ist! :)


måndag

Nu drar jag till mimmi, hoppas ni får en fin dag! :)
Min mobil är nu på lagning så har min gamla mobil nu men skicka gärna ett mess med ert nr och namn, för har inga nr på denna mobilen just nu. Har kommit på att man känner sig typ handikappad utan sin mobil haha, men seriöst - det är sant!


HAHA! Mimms när vi stylade henne i matsalen. :D


annie idag!



Idag ska jag leka med annie så det kommer alltså bli en toppendag som jag trodde, inget kan gå fel när man är med henne ju :) Jag hoppas på att det blir pulka åkande men vi får se. PUSS på er ♥


söndag



VAKEN! Toppenväder och allt känns bra - känner att denna dagen inte kan bli fel! :)


väldigt bra dag!

Bara några minuter efter jag skrev förra inlägget så satt jag i en bil med brorsorna med skridskorna i handen och var påväg till söndrum för att åka skridskor med sara och challe. Killarna skulle spela hockey med sina kompisar på samma plats så det var ju perfekt! Hade en redigt bra time där och så plumsade man i med haha, men det var lugnt :) Sen åkte vi hem till challe och kollade film. Sen - hem, äta, bada i poolen och slappa! Hoppas ni har haft en bra dag! =)














challe som gäller!

Vaknade idag av att pappa satte på musiken på högsta musiken. Min och hampes reaktion var kanske inte så kul: SÄÄÄÄÄÄÄÄNK! Haha. Snart ska jag åka till challeballebus och hitta på något kul där, ska bli najs! :)


Min pluttilutt! ♥


avatar!



ÅH! Sjukt bra film, gillade den starkt verkligen. Vet inte varför man blev så betagen av den, man bara blev det. Den fick en verkligen att börja tänka och massa. Nej, en film man måste se om man inte gjort det! :)
GRYYYYMT!


inköpt!


Detta köptes på hm:s hemsida. Mycket bikinis, jag vet men alltid bra att ha och dem två till vänster var på rea och kostade 30 spänn, ett klipp eller vad? ;) Tycker jag allt!


nyårslöften!

Nyårslöften tycker faktistkt jag är väldigt roligt och bra till skillnad från massa andra hehe. Min nyårslöften detta året är:

- Inget godis alls.
- Inga chips får ätas.
- Massa träning.

Ska alltså bli ett nyttigt år. Höll godislöftet i 4 år för nått år sen så jag fattade inte varför jag började igen men nu blir det strikta regler :) Hihi!


När jag var i thailand höll åt jag inget godis alls, hade ju godislöftet då. Men det var lättare där för där fanns inte massa gott godis som det finns här i sverigelandet :D


min mobil är pajj!

Min mobil har dampat rätt länge nu så skärmen har varit lite konstig och hoppat och sånt men igår la den av helt så skärmen är helt svart. Så om jag inte svarar på något mess eller svarar när ni ringer så är det därför :) Ska lämna in den nästa gång jag åker in till stan vilket är snart tror jag för kan inte leva utan min mobil (a) Haha!


bio ikväll!



Mimmi ringde nyss och frågade om jag ville hänga med på bio - Avatar! Och jag har velat se den sen alla har sagt att den ska vara den bästa filmen dem sagt! Så klockan halv 6 så sitter jag, mimmi, markus och mattias på bion och äter oss tjocka på popcorn. Tummen upp för det :D


nyyyyyår!

Har haft riktigt kul hos annie ikväll där festen var. Tack för allt sötnos och att vi fick komma ♥

Nu ska jag bädda ner mig i täcket och imorgon blir det en lång sovmorgon och sen vet jag inte vad som händer, hoppas det dyker upp något riktigt kul :) Godnatt gullisar!

 

Lite bilder som togs innan vi åkte till annie, ville inte riskera att tappa bort den på festen!












AW!







Oj, har helt glömt bort att säga - GOTT NYTT ÅR! Hoppas ni har haft en grym nyårsafton.
PUSS!


RSS 2.0