underbara rörbäck

Nuuuuuuuuuuuu är jag hemma! Haha. Miss me? ;)
Har haft underbara dagar i Uddevalla. Det är bäst där, helt klart. Har alltid haft saker att göra faktiskt att göra. Dem första dagarna var det fint väder, då var vi ute med båten och badade ute på öar. När Natha kom från Göteborg tog hon med det dåliga vädret så då var det fullt några dagar och sen stack hon.. Men vi ses snart igen :) Dagen efter kom Hugo och Ville så då var vi lite ute med båten med dem och lite så fast det var kasst väder haha. najs!
vad har jag gjort mer? Ätit glass i MÄNGDER ( det är ju sommar ), pajjat båten så fick hjälp av en assnygg kille, åkt wakeboard själv - med Natha - med Hugo och Ville, badat i massor, shoppat i fjällbacka och på torp, skrattat åt alla Nathas grymt roliga skämt, vart uppe till klockan halv 6 på morgonen och snackat om killar haha, kollat lite filmer när det vart dåliga väder, bakat misslyckade pannkakor, ätit sjukt mkt godis.. Fy på mig!
och MYCKET mer såklart men då skulle det här tagit aslång tid haha. Har bara bilder från när det är bra väder så ni inte tror att det är fint väder hela tiden.
Aja, hur har ni haft det här hemma då? :D hihi.


en liten bild från trippen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0