helgen

har inte hunnit skriva på hela helgen för har inte vart på datorn något vilket är riktigt skönt haha. i fredags var alla tjejerna hos lisa, alla tjejerna i klassen och hade lite mys. först red vi lite på dagen och höll på lite i ladan. då kom annie med världens skönaste komentar " om jag hade fisit nu så hade jag gjort er en tjänst för det luktar iaf godare än det här, förresten så måste jag fisa nu! " HAHAHA sjukt kul! sen påp kvällen köpte vi pizza och hade lite gött. efter maten var det tjejsnack i massor, pratade verkligen om ALLT, skitbra! sen kollade vi på en läskig film som inte jag ville, inte heller hanna och annie men majoriteten vann så vi fick allt gå med på det. i know who killed me hette den med lindsay lohan. jag och skräckfilmer assar inte ihop och inte heller när lisa bor mitt ut i ingenstans där det bara finns skog, det var lite läskigt haha. jag låg i allas knän och kramade sönder jenny medan jag höll en filmöver ansiktet, smsade ist. roligare det ;D sen på morgonen åkte jag,mea, mimmi och jenny hem med mimmi.
på lördagen åkte jag till kajsa, vi gick ut och gick lite. rätt lång runda men det är mys nere vid havet. jag kom med förslaget att bada men det sket sig när jag tog av mig strumporna och hoppade i, inte så varmt som jag trodde ;)
på kvällen kollade vi melodifestivalen och så och jag tycker inte hon skulle vunnit, emd eller sarah dawn finer skulle gjort det tyckte iaf jag och kajsa. sen var det bastu som gällde i en timma typ, jätte skönt och an kan verkligen snacka om allt med den där tjejen! somnade runt 2-3 och sen imorse åkte jag hem klockan 9 för kajsa skulle ut med kvp och jag måste plugga. fast har inte så jätte mkt läxor men lite har vi.. :)
bildern kommer sen från i fredags.

ha det!

ångrar mig men det visste jag att jag skulle göra, så smart x)

Kommentarer
Postat av: Annie

HAHA! Det stämde ju x)

2009-03-15 @ 12:00:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0